search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:30
MENU CLOSE

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Η πρώην σύζυγός του δεν δικαιούται ούτε ένα σεντ από την περιουσία του

22.10.2021 16:56
deniro097-new

Αίσιο τέλος είχε για τον διάσημο ηθοποιό Ρόμπερτ Ντε Νίρο η δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του Γκρέις Χάιταουερ, για την περιουσία του. Η κ. πρώην Ντε Νίρο, σύμφωνα με δημοσίευμα του Page Six  ζητούσε να λάβει το 50% της περιουσίας που απέκτησε ο διάσημος σύζυγός της όσο ήταν μαζί, αλλά η τελική απόφαση του δικαστηρίου δεν τη δικαίωσε.

«Κατά την διάρκεια του έγγαμου βίου τους, ο κος Ντε Νίρο απέκτησε μόνος του και χωρίς την συμβολή της συζύγου του, Γκρέις Χάιταουερ, όλη την περιουσία του καθαρά και μόνο με τα χρήματα που κέρδιζε από τις επαγγελματικές του δραστηριότητες», αναφέρεται στην απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της Νέας Υόρκης.

Η απόφαση δεν έπεσε σαν κεραμίδα στην Γκρέις, καθώς, ήταν λίγο-πολύ γνωστή ήδη από τον Φεβρουάριο. Σε επίσημη ανακοίνωση που είχε κάνει τότε, ο δικαστής Μάθιου Κούπερ, είχε αναφέρει, η περιουσία που είχε προκύψει στον ηθοποιό από το επάγγελμά του, θα παρέμενε στην ιδιοκτησία του.

Βέβαια, το Δικαστήριο δεν απαγορεύει στην κ.Χάιταουερ να πουλήσει έναντι 20 εκατομμυρίων δολαρίων την κατοικία που ζούσε με τον δημοφιλή ηθοποιό και τα δυο παιδιά τους, προκειμένου να τους εξασφαλίσει μια άνετη ζωή, ενώ και ο ίδιος ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο  οφείλει να της δίνει ετήσια διατροφή ύψους 1 εκατ. δολαρίων μέχρι το τέλος της ζωής της, εκτός και αν παντρευτεί ξανά. Οπότε, δεν θα μείνει στον άσσο.

Διαβάστε επίσης:

Καγιά για GNTM: Η απάντησή της για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης (Video)

Οι περαστικοί απαντούν: Αυτά ειναι τα σημάδια της απιστίας (Video)

Νανά Παλαιτσάκη: «Είμαι θετική στον Covid αν και δύο φορές εμβολιασμένη»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:29