search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:48
MENU CLOSE

Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας: Γιατί δεν θα κάνουμε παρέλαση φέτος – Συγχαρητήρια από Παγώνη, Καπραβέλο

23.10.2021 11:37
parelasi_new

Ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, Κώστας Καλαΐτζίδης εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν θα γίνει παρέλαση στην Ημαθία την 28η Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε: «Ήταν μια δύσκολη απόφαση που όμως σωστά πάρθηκε λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις. Υπάρχει μεγάλη διασπορά εδώ στην Ημαθία». Εξήγησε μάλιστα πως η απόφαση πάρθηκε έπειτα από σχετική συζήτησή του με τους προέδρους των Ιατρικών και Φαρμακευτικών Συλλόγων της περιοχής, εκπροσώπου της Μητρόπολης, τους τρεις δημάρχους, τον υπεύθυνο του ΕΟΔΥ και τους διευθυντές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι ήταν όλοι αρνητικοί να γίνει η παρέλαση.

«Τιμούμε όλους τους ήρωες και του ‘40 και του ‘21 και τους Μακεδονομάχους, αλλά αυτή τη στιγμή προέχει να υπερασπίσουμε την υγεία των συμπολιτών μας, που δεν έχουμε θρηνήσει λίγους μέχρι σήμερα εδώ στην Ημαθία», τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης.

Η κίνηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση της πρόεδρου της ΕΙΝΑΠ, Ματίνας Παγώνη, η οποία τόνισε: «Κύριε αντιπεριφερειάρχα καλά κάνατε. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Τουλάχιστον εσείς θα είσαστε περισσότερο ήσυχοι από όλους τους υπόλοιπους εμάς που θα μπούμε σε αυτή τη διαδικασία».

Τα συγχαρητήριά του στον αντιπεριφερειάρχη εξέφρασε και ο διευθυντής ΜΕΘ στο νοσοκομείο Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος, που έκανε λόγο για υπεύθυνη στάση που βοηθά τα μέγιστα στον έλεγχο της πανδημίας.

Διαβάστε επίσης:

Γεωργιάδης: «Αυτή τη στιγμή έχουμε πανδημία ανεμβολίαστων» (Video)

Τηλεθέαση: Συμπέθεροι και Νικολούλη έφεραν τα πάνω – κάτω

Άλεκ Μπάλντουιν: Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το όπλο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:46