search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:14
MENU CLOSE

Μελέτη για τον εκφοβιστή της: «Είναι άρρωστος, χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης» – Γιατί δεν λέει το όνομά του (Video)

23.10.2021 14:29
meleti_new

Για τον εργασιακό εκφοβισμό που βίωσε στο παρελθόν μίλησε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» η Ελεονώρα Μελέτη.

«Μίλησα, δεν το κράτησα κλειστό το στόμα μου, απλά δεν το δημοσιοποίησα. Πήγα σε αυτούς που έπρεπε, έδωσα ονόματα και καταστάσεις, με αποδείξεις, με μαρτυρίες. Δεν ήμουν μόνη, ήταν και άλλα άτομα από πίσω. Μίλησα και έγιναν και τα δέοντα. Απαλλάχτηκα, δεν με ενδιέφερε να δικαιωθώ. Εγώ χρεώθηκα κάποια πράγματα περισσότερο γιατί συνήθως ο τσάτσος είναι αυτός που αντιμετωπίζεται ως πρόβλημα και όχι ο εκφοβιστής. Αυτός που μιλάει είναι αυτός που αντιμετωπίζεται στην τελική ως πρόβλημα και που δημιουργεί θέματα και όχι αυτός που προκαλεί τις καταστάσεις», επισήμανε.

«Εγώ απαλλάχτηκα από αυτή την τοξική συμπεριφορά. Τώρα, τι κάνει ο άνθρωπος που έχει μείνει πίσω, είναι δικό του πρόβλημα. Ο συγκεκριμένος χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης. Γιατί δεν λέω το όνομα; Τι να δώσω στη φόρα; Έναν άρρωστο; Από την άλλη δεσμεύομαι νομικά να μην τοποθετηθώ επ’ αυτού επώνυμα. Όχι όμως για πάντα. Κάποια στιγμή θα σταματήσει να ισχύει αυτό και τότε θα αναθεωρήσουμε τα πράγματα. Αλλά πιστεύω ότι μέχρι τότε θα βγουν και άλλοι να μιλήσουν, είναι πολλοί», συνέχισε.

«Πιο πολύ τον λυπάμαι»

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αποκάλυψε: «Αυτός ο άνθρωπος ψυχικά δεν είναι καλά. Θεώρησα ότι είναι άτιμο να προσβάλω και εκθέσω δημόσια έναν άνθρωπο που μπορεί να μην το ξέρει ο ίδιος, αλλά έχει διαταραχές. Όταν έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει βαριά ναρκισσιστική διαταραχή, δεν παίζεις μαζί του γιατί μπορεί να γίνει κι επικίνδυνος. Πιο πολύ τον λυπάμαι, παρά τον απεχθάνομαι. Δεν θα ήθελα να τον συναντήσω γιατί ακόμα μου ξυπνάνε μνήμες που δεν έχουν “κοιμηθεί”»!

«Το να είσαι μια ώριμη γυναίκα και να πηγαίνεις να κάνεις τη δουλειά σου και μέσα στο ασανσέρ να νιώθεις ότι θα κάνεις πάνω σου τα τσίσα σου, δεν είναι ωραίο. Ήταν τόσο τοξικό το περιβάλλον, οι άνθρωποι δίπλα μου τόσο τρομαγμένοι», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός – Θεσσαλονίκη: Ξανά στο «κόκκινο» το ιικό φορτίο των λυμάτων

Ξέσπασμα Τσελέντη για εικονίσματα σε νοσοκομεία: «Εδώ είναι Ελλάδα, όχι Μωαμεθανιστάν» – Η απάντηση του υπουργείου Υγείας

Θύμα χάκερ έπεσε ο «Μάθιος» του «Σασμός» (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:14