search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:43
MENU CLOSE

Ελεονώρα Μελέτη: Γινόταν ένας καθημερινός διασυρμός γύρω από το όνομά μου…

24.10.2021 20:44
eleonora meleti_new

Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που βίωσε κατά την επαγγελματική της πορεία.

«Υπήρξε μια συγκεκριμένη περίοδος που ήταν πολύ δύσκολη σε ότι αφορά τα ΜΜΕ, με τα πυρά να έρχονται κατά πάνω μου από παντού».

«Αυτά τα πυρά εγώ τα ευλογώ. Υπήρχε μια περίοδος στα ΜΜΕ που βίωσα bullying. Γινόταν ένας καθημερινός διασυρμός γύρω από το όνομά μου, με ακραίους χαρακτηρισμούς και όχι μόνο τηλεοπτικούς»

«Χωρίς να καταλαβαίνω το γιατί. Πλήρωνα το κόστος και το τίμημα μιας τύχης να βρεθώ την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο μέρος για να αρπάξω μια ευκαιρία που μου άνοιγε μια επαγγελματική πόρτα τεράστια, αυτή του Πρωινού Καφέ».

«Σε εκείνη την περίοδο αναφέρομαι», είπε η δημοσιογράφος της εκπομπής, «Mega Καλημέρα», που σημειώνει υψηλά νούμερα σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Real News και την Νίκη Κώτσου.

Και πρόσθεσε η Ελεονώρα Μελέτη: «Αυτό, ωστόσο, με έκανε να έρθω πολύ κοντά στον εαυτό μου και να εκτιμήσω πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Όχι ότι δεν είχε κόστος. Στην προσπάθεια να προστατέψω τον εαυτό μου, απομακρύνθηκα από ανθρώπους».

«Κάνοντας, βέβαια, έναν απολογισμό, ήταν ένα βίωμα που με έκανε να σταθώ πάρα πολύ στα πόδια μου και να αρχίσω να φιλοσοφώ τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Και ως προς τον τρόπο που συμπεριφέρομαι και εγώ στους άλλους».

Διαβάστε επίσης:

Τούνη: Φρενίτιδα στο twitter με την «αποκάλυψη» της εγκυμοσύνης της (Photo | Video)

Μαρκέλλα Γιαννάτου: Έλεγαν ότι μπήκα στις «Άγριες Μέλισσες» επειδή είμαι η σύντροφος του Χαρίτου

Άννα Βίσση: «Προτιμούσα μικρότερους άνδρες γιατί…»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:43