search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:03
MENU CLOSE

Ιστορίες επιτυχίας στο Open

26.10.2021 17:23
masoutis-new

Ιστορίες επιτυχίας Ελλήνων και Ελληνίδων από τον κόσμο των επιχειρήσεων και της επιστήμης θα αρχίσουν να ξετυλίγονται από την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου, και σε εβδομαδιαία βάση στο OPEN.

Κάθε Τετάρτη στη 01.30 ο Σπύρος Κούφαλης θα ξετυλίγει από την εκπομπή «Success stories» το νήμα της επιτυχίας ανθρώπων που κατόρθωσαν χάρις στην σκληρή δουλειά, το πείσμα, τις γνώσεις τους και το ταλέντο τους να διακριθούν ο καθένας στον τομέα του.

Ο Σπύρος Κούφαλης

Στην πρεμιέρα του κύκλου εκπομπών ο Σπύρος Κούφαλης υποδέχεται τον ιδρυτή και δημιουργό της αλυσίδας σούπερ-μάρκετ «Μασούτης», Διαμαντή Μασούτη και τον γιο του Γιάννη, ο οποίος αποτελεί τη δεύτερη γενιά της εταιρίας.

ιδρυτής της επιχείρησης μοιράζεται τις μνήμες από τα πρώτα βήματα του ως μέλος αγροτικής οικογένειας που είχε το βιός της στο Άδεντρο, ένα χωριό δυτικά-βορειοδυτικά της Θεσσαλονίκης, πάνω από τα Μάλγαρα. «Ξεκίνησα από το μηδέν», λέει στην κάμερα της εκπομπής και τον Σπύρο Κούφαλη, ο Διαμαντής Μασούτης.
Θυμάται μάλιστα με λεπτομέρεια ότι στην αρχή πούλαγε απορρυπαντικά και σιγά σιγά, με οικονομίες και στερήσεις έκανε το πρώτο μαγαζί.

Περιγράφει τις πρώτες αυτές δύσκολες στιγμές και εξομολογείται πως βρέθηκε πολύ κοντά στο να τα παρατήσει. Η επιμονή, το πείσμα του τον αντάμειψαν και σήμερα η αλυσίδα υπεραγορών «Μασούτης» θεωρείται υπολογίσιμος ανταγωνιστής στην αγορά.

Η δεύτερη γενιά, που εκφράζει ο Γιάννης Μασούτης, είναι απόλυτα επιτυχημένη και συνεχίζει το όραμα της εταιρείας.

Διαβάστε επίσης:

Ενέργεια: «Υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις ότι η Κρήτη έχει φυσικό αέριο»

Πάτρα: Κρούσματα κορωνοϊού σε παιδιά σε νηπιαγωγείο – 560 ανεμβολίαστοι δάσκαλοι στην Αχαΐα

Ξεπέρασε τα όρια ο Γρηγόρης Πετράκος: Το πένθος για τη Φώφη Γεννηματά δεν είναι λόγος να μη γίνει παρέλαση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01