search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 10:24
MENU CLOSE

Μιμή Ντενίση: «Εμένα δε με έφτιαξε κανένας, δεν έχω κάτι να φοβηθώ» (Videos)

27.10.2021 09:39
mimi-ntenisi-new

Για την προσωπική αλλά και την επαγγελματική της ζωή μίλησε η Μιμή Ντενίση, αναφερόμενη τόσο στη μεγάλη απώλεια της μητέρας της όσο τις άδικες -όπως τις χαρακτηρίζει- κριτικές που έχει δεχθεί η ίδια.

«Υπήρξαν στιγμές που πικράθηκα και που είπα γιατί τόση αδικία σε εμένα. Ο χώρος έχει πάρα πολλούς ανθρώπους αμόρφωτους, ακαλλιέργητους, ατάλαντους και κακούς. Είπα, γιατί τα βάζουν με μια γυναίκα, που έχει τις γνώσεις και τις ικανότητες σε διάφορους τομείς;

Επειδή διαβάζω ιστορία, ξέρω ότι αυτό έχει γίνει σε πολύ μεγαλύτερες προσωπικότητες από αρχαιοτάτων χρόνων. Όποιος ξεχώριζε σε αυτήν την χώρα, έπρεπε να του ροκανίζουμε λίγο τα πόδια. Δεν πτοήθηκα, είναι θέμα γνώσης, όχι υπεροψίας» είπε και πρόσθεσε:

«Οι κοντινοί μου με λένε «Βούδα». Ξέρω τη δουλειά μου καλά, αν δεν ξέρεις τη δουλειά σου καλά, γιατί είσαι η γυναίκα του καναλάρχη ή του θεατρώνη, γιατί κάποιος άλλος σε έφτιαξε τότε θα “λυγίσεις”. Εμένα δεν με έφτιαξε κανένας δεν έχω κάτι να φοβηθώ.

Είτε μπαίνεις σε αυτό το τριπάκι και σκέφτεσαι ποιος με έχει βρίσει και να πάρω αυτόν τον δημοσιογράφο, είτε δεν μπαίνεις καθόλου στην διαδικασία κι εγώ δεν μπήκα καθόλου. Γύρω μου μπορεί να χτυπιούνται και να λένε να τον πας αυτόν στο δικαστήριο αλλά εγώ λέω όχι, δεν υπάρχει αυτό. Κάθομαι και λέω τι ξέρει αυτός και τι εσύ. Δεν μπορείς να με κλονίσεις γιατί ξέρω την δουλειά μου».

«Ό,τι ήθελα να κρατήσω πραγματικά κρυφό, το κράτησα»

Η Μιμή Ντενίση, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη δύσκολη θέση που την έφερε πολλές φορές η δημοσιότητα, τόσο την ίδια όσο και τους συντρόφους της. Αποκαλύπτει, μάλιστα, ότι έχει φύγει σύντροφος από τη ζωή της γι τον λόγο αυτόν.

«Έχω καταφέρει να κρατήσω και πολλά κρυφά γεγονότα. Ότι ήθελα να κρατήσω πραγματικά κρυφό, το έχω κάνει και το έχω καταφέρει. Δεν το έζησα όμως έτσι όπως θα έπρεπε να το ζήσω μια σχέση. Κάπου όμως θα ενοχλείται και ο άλλος δίπλα μου, είτε από την μεγάλη δημοσιότητα, είτε από το κρυφτό που θα παίζουμε.

Από ένα σημείο και μετά, αν είσαι γνωστός, ο άλλος σε έχει ταυτίσει με την εικόνα που σε βλέπει όλα αυτά τα χρόνια στις κάμερες και στα εξώφυλλα, δεν βλέπει τον άνθρωπο, Μιμή».

Η μεγάλη απώλεια της Μιμής Ντενίση

Αναφερόμενη στη μητέρα της, τονίζει την τεράστια απώλεια που έφερε ο χαμός της στη ζωή της

«Είχα μία μάνα, αυτή είναι η τεράστια απώλεια της ζωής μου, καθόλου δεν το έχω ξεπεράσει, καθόλου δεν το έχω συνηθίσει. Ήταν το στήριγμά μου και το έχασα.» είπε μεταξύ άλλων, μιλώντας στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Διαβάστε επίσης:

Αθηνά Οικονομάκου: «Πάθαινα κρίσεις άγχους, έφτασα σε σημείο να μην αναγνωρίζω τον εαυτό μου» (Video)

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Έχω μάθει στη ζωή μου να τα αντιμετωπίζω όλα

Χάιντι Κλουμ: Φοράει εσώρουχα της Ριάνα και φωτογραφίζεται στον καθρέφτη της (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 10:24