search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:01
MENU CLOSE

Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα: «Είχαμε προηγούμενα» είπε ο δράστης μετά το φονικό – Την απειλούσε, είχε προαναγγείλει το έγκλημα (photos, video)

29.10.2021 11:49
gynaikoktonia_lasithi

Η 13η γυναικοκτονία στην Ελλάδα από την αρχή του έτους καταγράφηκε το πρωί στην Ιεράπετρα, όταν ένας 54χρονος δολοφόνησε με μαχαίρι την 48χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, αφου προηγουμένως την είχε παρασύρει με μοτοσικλέτα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Creta24, η κόρη της ιδιοκτήτριας των ενοικιαζόμενων δωματίων, όπου έγινε το φονικό, ο 54χρονος εμβόλισε με την μηχανή του την άτυχη γυναίκα, όταν κατέβαινε η ίδια από το αυτοκίνητο της για να βρει την ιδιοκτήτρια των ενοικιαζόμενων δωματίων, που πρόσφατα έπιασε δουλειά.

Η 48χρονη άρχισε να τρέχει στο πάρκινγκ για να γλιτώσει. Η ιδιοκτήτρια, σύμφωνα με τα όσα περιγράφει η κόρη της, εντόπισε την 48χρονη νεκρή σε σκάλες κοντά στον χώρο της πισίνας, μαχαιρωμένη από τον 54χρονο.

«Είχαμε προηγούμενα» – Απειλεί να αυτοκτονήσει

«Είχαμε προηγούμενα», είπε ο δράστης στην ιδιοκτήτρια των ενοικιαζόμενων δωματίων. Στη συνέχεια, ο 54χρονος, επιχείρησε να φύγει με τη μηχανή του, ωστόσο δεν τα κατάφερε γιατί δεν έπαιρνε μπροστά και έτσι, πεζός πήγε στον γκρεμό, όπου και απειλεί να αυτοκτονήσει.

Τραγικό είναι επίσης το γεγονός, πως πριν την αστυνομία, στο σημείο έφτασε ο γιος της 48χρονης, που είδε νεκρή την άτυχη γυναίκα.

Ο 54χρονος πριν από δύο ημέρες είχε απειλήσει πως θα σκοτώσει το θύμα και μάλιστα η 48χρονη το είχε εκμυστηρευτεί σε φίλη της. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως, η 48χρονη και ο 54χρονος, βρίσκονταν σε διάσταση αρκετό διάστημα και η γυναίκα είχε φύγει από το σπίτι.

Όπως μετέδωσε το radiolasithi, μαρτυρίες γνωστών του ζευγαριού αναφέρουν επίσης ότι ο δράστης είχε προαναγγείλει τη γυναικοκτονία αφού έλεγε σε κοντινά του πρόσωπα ότι αν δεν καταφέρει να πείσει τη γυναίκα να τα ξαναβρούν θα τη σκοτώσει…

Στο σημείο, που απειλεί ο 54χρονος να βάλει τέλος στη ζωή του, βρίσκονται ΕΚΑΒ, αστυνομία, λιμενικό και ειδικός διαπραγματευτής. Στο σημείο βρίσκεται και το ένα από τα τέσσερα παιδιά τους, ο γιος τους 25 ετών. Τα παιδιά τους είναι ηλικίας 25, 22 και δίδυμα κορίτσια 18 ετών.

Διαβάστε επίσης:

Πύρρος Δήμας: Ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τη γυναίκα του, που πέθανε από καρκίνο (video)

Κορωπί: Νεκρή εντοπίστηκε η γυναίκα που αγνοείτο στη θαλάσσια περιοχή Νησί Ντούνη

Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο 70χρονος που τον είχε χτυπήσει μποξέρ – Είχαν λογομαχία για τα σκυλιά τους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:59