search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:45
MENU CLOSE

Βαυαρία: Σε δίκη 66χρονος που κατηγορείται ότι ευνούχιζε άντρες στην κουζίνα του σπιτιού του

29.10.2021 18:02
germanos098-new

Μια ανατριχιαστική υπόθεση εκδικάζεται στη Βαυαρία, καθώς ένας 66χρονος Γερμανός κάτοικος της πόλης Μαρκτ Σβάμπεν κατηγορείται ότι δολοφόνησε έναν άνδρα και ευνούχισε άλλους επτά στο τραπέζι της κουζίνας του σπιτιού του.

Ο κατηγορούμενος, ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα, αλλά χωρίς να έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία  του, αρνήθηκε ότι είναι υπεύθυνος για τον θάνατο ενός άνδρα ο οποίος πέθανε μετά τον ευνουχισμό του και η σορός του βρέθηκε σε ένα κουτί από την αστυνομία του Μονάχου.

Ο 66χρονος ισχυρίστηκε ότι αρχικά πρόσφερε σεξουαλικές υπηρεσίες σε ιστότοπους για σαδομαζιχιστές, προκειμένου να κερδίσει χρήματα για να εξοφλήσει τα χρέη του, ενώ φαίνεται ότι εξελίχθηκε σε χασάπη, παρόλο που όπως ισχυρίστηκε, προέβη στην επώδυνη διαδικασία κατόπιν αιτήματος των ανδρών.

Σύμφωνα με το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων, ο άνδρας φέρεται να έκανε επεμβάσεις στο τραπέζι της κουζίνας του στην πόλη Μαρκτ Σβάμπεν λέγοντας στα θύματά του ότι ήταν ειδικευόμενος γιατρός.

Ο κατηγορούμενος κατέθεσε στο δικαστήριο του Μονάχου ότι ευνούχισε ή ακρωτηρίασε τα γεννητικά όργανα οκτώ ανδρών από τον Ιούλιο του 2018 έως και τον Μάρτιο του 2020.

Ο 66χρονος Γερμανός κατηγορείται για ανθρωποκτονία και πρόκληση σοβαρής και επικίνδυνης σωματικής βλάβης από την Εισαγγελία.

Διαβάστε επίσης:

Χώρισαν Gigi Hadid και Zayn Malik – Η μητέρα της ισχυρίζεται ότι την χτύπησε ο τραγουδιστής

Βασίλισσα Ελισάβετ: Φήμες για σοβαρή επιδείνωση στην υγεία της

Facebook: Γίνεται «Meta» και αλλάζει ταυτότητα -Οι σκέψεις του Ζάκερμπεργκ και η… εικονική πραγματικότητα (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:44