search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 17:01
MENU CLOSE

Emvolio.gov.gr: Οι πολίτες μπορούν να διαλέξουν το εμβόλιο που θα κάνουν

30.10.2021 14:47
emvolio

Μια νέα λειτουργία είναι διαθέσιμη για τους πολίτες στην πλατφόρμα emvolio.gov.gr εδώ και ένα 24ωρο και συγκεκριμένα από την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου.

Όπως ανακοίνωσε ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, από εδώ και στο εξής δίπλα από κάθε εμβολιαστικό κέντρο θα εμφανίζεται και το είδος του εμβολίου που χορηγείται. Με άλλα λόγια, οι πολίτες μπορούν πλέον να επιλέγουν ποιο εμβόλιο επιθυμούν να λάβουν ως τρίτη επαναληπτική δόση.

Πάντως, για την ώρα οι εμβολιασμοί της τρίτης δόσης γίνονται μόνο με το σκεύασμα της Pfizer. Μέσα στις επόμενες μέρες πρόκειται να ανοίξει και η πλατφόρμα για το εμβόλιο της Moderna, που πρόσφατα έλαβε έγκριση για την χορήγησή του ως τρίτη δόση.

Τέλος, στις 5 Νοεμβρίου θα ανοίξει η πλατφόρμα των ραντεβού για δεύτερη δόση σε όσους έχουν εμβολιαστεί με το σκεύασμα της Johnson & Johnson. Για την δεύτερη δόση δεν υπάρχει ηλικιακό κριτήριο και βασική προϋπόθεση είναι πως θα πρέπει να απέχει τουλάχιστον δύο μήνες από την πρώτη.

Διαβάστε ακόμα:

Κορωνοϊός: Πληροφορίες για εκτόξευση του αριθμού των κρουσμάτων – Νέα μέτρα την Δευτέρα

Mαρία Κορινθίου: Με δέκατα, καθόλου όσφρηση και γεύση – Στο «Σωτηρία» ο Αϊβάζης

Τσίπρας: «Ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνηση έχουν αποφασίσει να μην ασχολούνται με την πανδημία»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 17:01