search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:33
MENU CLOSE

«Ο Φιλιππίδης ξαφνικά έβγαλε δόντια κι έγινε γκρέμλιν»

30.10.2021 14:58
filippidis_new

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη, τη συνεργασία τους και την αποστροφή που ένιωσε όταν ήρθαν στο φως της δημοσιότητας οι καταγγελίες μίλησε Ελευθερία Ρήγου.

«Αν και όλο κάτι ψιθυριζόταν στον χώρο μας, κάτι τέτοιο δεν το χωράει ο νους. Ένιωσα αποστροφή. Είπα: “Είναι πολύ κρίμα και ντροπή. Υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι που κάνουν αυτά τα πράγματα; Να φύγουν, να μην ξαναπατήσουν ποτέ στον χώρα μας”. Κι ούτε πουθενά, γιατί δυστυχώς υπάρχουν σε όλους τους χώρους», είπε η ηθοποιός που είχε συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη στη σειρά «C’est la vie».

»Για μένα ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν –και στη συνείδηση του κόσμου νομίζω- σαν ένα λούτρινο αρκουδάκι, χαριτωμένο, που μας έκανε να γελάμε, και ξαφνικά έβγαλε δόντια κι έγινε γκρέμλιν. Είναι ανατριχιαστικό», συνέχισε.

Στη συνέντευξή που παραχώρησε στην εφημερίδα “ON Time”, η ηθοποιός -μεταξύ άλλων- επισήμανε πως είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι πλέον «επικοινωνούμε αυτά τα θέματα με τις καταγγελίες για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας».

«Είναι χρέος μας να απομονώσουμε αυτά τα άτομα και να υπερασπιστούμε τα θύματα. Όμως αυτά δεν συμβαίνουν μόνο μέσα στο θέατρο. Δυστυχώς συμβαίνουν παντού. Ελπίζω όλη αυτή η εξωστρέφεια να μας βγει σε καλό και να δημιουργήσει το κατάλληλο έδαφος για καλύτερες συνθήκες στο εργασιακό περιβάλλον», τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Πληροφορίες για εκτόξευση του αριθμού των κρουσμάτων – Νέα μέτρα την Δευτέρα

Mαρία Κορινθίου: Με δέκατα, καθόλου όσφρηση και γεύση – Στο «Σωτηρία» ο Αϊβάζης

Τσίπρας: «Ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνηση έχουν αποφασίσει να μην ασχολούνται με την πανδημία»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10