search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 18:58
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Έρχονται οι «Αναλώσιμοι 4» – Στήνονται τα σκηνικά

01.11.2021 19:11
expendables4-new

Πυρετωδώς εργάζονται τα συνεργεία στις εγκαταστάσεις της Millennium Media, στη Θέρμη της Θεσσαλονίκης, ετοιμάζοντας τις εγκαταστάσεις όπου θα πραγματοποιηθούν γυρίσματα της ταινίας «οι Αναλώσιμοι 4».

Οι πρώην αποθήκες που βρίσκονται εντός της τεράστιας έκτασης πρόκειται σύντομα να μετατραπούν σε κινηματογραφικά στούντιο, ενώ όπως φαίνεται και από τις εικόνες του GRTimes.gr, σκηνικά στήνονται στον εξωτερικό χώρο που βρίσκεται στο πίσω μέρος του οικοπέδου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, όπως μεταδίδει ο τοπικός ενημερωτικός ιστότοπος της Θεσσαλονίκης, μεταξύ άλλων για τις ανάγκες των σκηνών που είναι στον προγραμματισμό στήνεται ένα γιγαντιαίο πρόπλασμα πολεμικού πλοίου το οποίο θα φωτίζεται από εντυπωσιακά – και πολλά – φώτα.

Οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό ενώ τα γυρίσματα αναμένεται κατά πληροφορίες να ξεκινήσουν τις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου.

Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής αν – πέρα από στελέχη της παραγωγής – γνωστοί ηθοποιοί (Τζέισον Στέιθαμ, Άντι Γκαρσία, Μέγκαν Φοξ κ.α) έχουν φτάσει στη Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως έκανε γνωστό ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας στις αρχές Οκτωβρίου, τα γυρίσματα της νέας παραγωγής θα γίνουν κατά βάση στο χώρο που θα κατασκευαστούν τα στούντιο της Millenium, στη Θέρμη αλλά και σε κάποιους ακόμη ελεγχόμενους χώρους ενώ δεν θα γίνουν γυρίσματα σε δημόσιους χώρους.

Η ταινία θα έχει προϋπολογισμό ύψους 19 εκατ. ευρώ για το κομμάτι που θα γυριστεί στην ΠΚΜ, και τα γυρίσματα αναμένεται να έχουν διάρκεια περίπου ενός μήνα.

Διαβάστε επίσης:

Πέραμα: Οι ανακοινώσεις Θεοδωρικάκου συγκαλύπτουν το φιάσκο της ΕΛΑΣ, λένε οι δικηγόροι της οικογένειας

Κορωνοϊός: «Μαύρο» ρεκόρ με σχεδόν 5.500 νέα κρούσματα

Νέα αστυνομική αυθαιρεσία: Άνδρας της ΟΠΚΕ εκτός υπηρεσίας άνοιξε πυρ κατά διαρρηκτών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 18:58