search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 21:20
MENU CLOSE

Κομάντα και Δράκοι spoiler: Τα Κομάντα αναλαμβάνουν δράση ενάντια στο κακό (Photos/Video)

03.11.2021 17:05
komanta-kai-drakoi-new

Τρόπο να αποτρέψουν το κακό που πιστεύουν πως έρχεται ψάχνουν τα Κομάντα στο επόμενο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς του MEGA, «Κομάντα και Δράκοι».

Πρόκειται για τη σειρά με το εντυπωσιακό, για τα ελληνικά δεδομένα, σενάριο, όπου η δράση εκτυλίσσεται σε δύο διαφορετικούς κόσμους που κινούνται ο ένας στην κρητική παράδοση και ο άλλος σε ένα παράλληλο σύμπαν. Με σεναριακή μαεστρία και κινηματογραφική σκηνοθετική ματιά, ο Θοδωρής Παπαδουλάκης πλέκει μία πρωτόγνωρη, νεανική, μεταφυσική ιστορία κάθε Κυριακή στις 22:30, στο MEGA.

Ο Γιώργος μπαίνει σε αστρική προβολή, παίρνοντας ένα υπνωτικό χάπι και εγκλωβίζεται στο «όνειρό» του, με το αόρατο τέρας να τον καταδιώκει. Ο Ντόντος ανακαλύπτει ότι ο αγαπημένος του νονός, Δρακο-Μιχάλης, του είπε ψέματα για τον θάνατο του πατέρα του. Από τη σύγχυσή του προκαλεί black out στο χωριό, αναγκάζοντας τους χωριανούς να στρέψουν το βλέμμα τους προς τη στοιχειωμένη εκκλησία του ΆηΓιώργη που ξυπνά σκοτεινές μνήμες.

Η Ίρις απεγκλωβίζεται από τη σπηλιά με τη βοήθεια του νεότερου μέλους της συμμορίας των Δράκων και πρώην εραστή της, Δρακο-Στρατή. Επιστρέφει στο Άσραμ με ερωτήματα για αυτά που είδε και ανακαλύπτει ότι και ο Μπάμπα Μπομπ αναζητά από καιρό απαντήσεις μέσα στη σπηλιά. Στο μεταξύ, ο Βασίλης παλεύει να κρατήσει τις ισορροπίες στο χωριό, με τους κατοίκους να εμπλέκονται σε νέα επεισόδια βίας καθημερινά, αλλά και να αντιμετωπίσει τα μεταφυσικά φαινόμενα με τα οποία σχετίζεται ο γιος του.

Διαβάστε επίσης:
Τουρκία: Δίωξη σε 30 χρήστες που τουίταραν με χάσταγκ #νεκρός για τον Ερντογάν

Εξαρθρώθηκε μεγάλο καρτέλ κοκαΐνης – Έξι συλλήψεις (Video)

Βόρεια Ελλάδα: Έστησαν κύκλωμα με πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού από τη Βουλγαρία (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 21:10