search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 07:15
MENU CLOSE

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Θέλω να προφυλάξω το χέρι μου- Δεν θέλω να πω λεπτομέρειες»

03.11.2021 20:43
tsitsipas543-new

Αμέσως μετά τον αγώνα με τον Αλεξέι Ποπίριν στο Paris Masters που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει λόγω τραυματισμού ο Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στους δημοσιογράφους αλλά δεν είπε πολλά.

Συγκεκριμένα, δεν θέλησε να αποκαλύψει το ακριβές πρόβλημα που έχει στο χέρι του και σημείωσε ότι απόφασισε να το προφυλάξει εν όψει ATP Finals.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, παρόλο που δέχθηκε πιεστικές ερωτήσεις,  δεν αποκάλυψε ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα στο χέρι του αλλά σημείωσε ότι τον ταλαιπωρεί χρόνια.

«Προτιμώ να μην μοιραστώ λεπτομέρειες για το πρόβλημα μου. Προτιμώ να το κρατήσω για τον εαυτό μου»,είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς και αναφέρθηκε στην επόμενη ημέρα:

«Έχω τους καλύτερους ανθρώπους γύρω μου για να με περιποιηθούν, να μου δώσουν τις καλύτερες δυνατές συμβουλές και να με βοηθήσουν να βρεθώ στο 100% μου ξανά. Θέλω να το προφυλάξω για το επόμενο τουρνουά που είναι το πιο σημαντικό για μένα. Έχω θέμα στο χέρι εδώ και καιρό. Έγινε χειρότερα τις δύο τελευταίες εβδομάδες και προσπαθώ να το προφυλάξω».

Επόμενος σταθμός του Στέφανου Τσιτσιπά το ATP Finals που είναι προγραμματισμένο για τις 14-21/11 στο Τορίνο.

Ο Έλληνας τενίστας έχει προκριθεί και θα συμμετάσχει για δεύτερη φορά, ενώ στην πρώτη του παρουσία το 2019 το είχε κατακτήσει κερδίζοντας στον τελικό τον Ντομινίκ Τιμ.

Διαβάστε επίσης:

Paris Masters: Εγκατέλειψε λόγω τραυματισμού ο Τσιτσιπάς

Αυτοκίνητο: Έκπληξη από την ΚΙΑ απέναντι σε γερμανικά «μεγαθήρια»

Κύπελλο Ελλάδας: Η Κηφισιά έβγαλε «νοκ άουτ» τον Απόλλωνα Σμύρνης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31