search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 17:39
MENU CLOSE

Λίτσα Γιαγκούση για Μάκη Χριστοδουλόπουλο – «Ανεπίτρεπτη και προσβλητική συμπεριφορά, κρίμα το ταλέντο του» (Video)

04.11.2021 09:45
litsa-giagkoysi-new

Για το #MeToo αλλά και την άσχημη συμπεριφορά που η ίδια υπέστη κατά τη διάρκεια συνεργασίας της μίλησε η Λίτσα Γιαγκούση.

«Μόνο θαυμασμό νιώθω γι’ αυτά τα κορίτσια, που βρήκαν έστω και τώρα, τη δύναμη να μιλήσουν. Έπρεπε να σταματήσει. Το σίγουρο είναι ότι θα φοβηθεί πολύς κόσμος να κάνει παρόμοια απαράδεκτα πράγματα» είπε, ενώ αναφέρθηκε και σε μια δική της δυσάρεστη εμπειρία.

«Δε θα συνεργαζόμουν ξανά με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο»

Η Λίτσα Ραγκούση μίλησε συγκεκριμένα για την πολύ άσχημη συνεργασία που είχε με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο.

«Δε θα επαναλάμβανα ποτέ την συνεργασία μου με την Μάκη Χριστοδουλόπουλο» δήλωσε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν».

«Ανεπίτρεπτη, προσβλητική συμπεριφορά, που με ανάγκασε να αποχωρήσω. Μπήκα στην πρεμιέρα, στο δεύτερό μου πρόγραμμα και αντί για σαράντα λεπτά, τραγούδησα δέκα. Έκανε φινάλε η ορχήστρα, γιατί έπρεπε να βγει ο Μάκης. Δεν σέβεται κανέναν άνθρωπο και κοιτάει μόνο τον εαυτό του.

Δεν μίλησα, γιατί δεν είμαι άνθρωπος που θα πράξει εν βρασμώ και θα κάνει φασαρία, κακώς βέβαια. Στη συνέχεια, το μαγαζί το σφραγίσανε για έναν μήνα για κάποιο λόγο και μετά μου ζήτησαν να επιστρέψω.

Κάλεσα τον επιχειρηματία να με διαβεβαιώσει ότι δεν θα ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, αλλά εκείνος δεν μπόρεσε να το κάνει κι έτσι δεν πήγα. Συνέβη και στο παρελθόν κάτι παρόμοιο, με τον ίδιο τραγουδιστή, είχα ενδείξεις, αλλά είπα να ξανακάνω μία απόπειρα. Πιστεύω αυτό δεν έχει ξαναγίνει σε κανέναν, αδιανόητη συμπεριφορά. Κρίμα το ταλέντο του.»

Διαβάστε επίσης:

Άλεκ Μπάλντουιν: Οι δικηγόροι της οπλουργού δεν αποκλείουν σαμποτάζ

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Κατηγορεί και τη μητέρα της ότι κινούσε τα νήματα για την «κηδεμονία» της

Ιωάννα Μαλέσκου: Το σχόλιο στη φωτογραφία του φημολογούμενου συντρόφου της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 17:38