search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:42
MENU CLOSE

Μόσιαλος: «Δεν θα πάμε σε lockdown αν κάνουμε αυτά που πρέπει» (Video)

06.11.2021 23:01
Hlias Mosialos_new

Ως το έσχατο μέτρο που μπορεί να πάρει μια χώρα αυτή τη στιγμή χαρακτήρισε το lockdown ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας, Ηλίας Μόσιαλος

«Δεν νομίζω ότι θα φτάσουμε εκεί αν κάνουμε σωστά αυτά που πρέπει να κάνουμε τις επόμενες ημέρες», ήταν τα λόγια του καθηγητή στον ΣΚΑΪ σε συζήτηση για την πανδημία του κορωνοϊού.

Ο Ηλίας Μόσιαλος αναφέρθηκε στη σημασία της τρίτης δόσης εμβολίου καθώς και στην αύξηση των εμβολιασμών πρώτης δόσης που όπως τόνισε «ήδη έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν και αυτό είναι ευχάριστο». Τόνισε πως αν ο αριθμός των ανεμβολίαστων μειωθεί από 600.000 σε 300.000 και 200.000, «δεν θα περάσουμε δύσκολο χειμώνα».

Αν ωστόσο οι «κόκκινες γραμμές» ξεπεραστούν, ο κ. Μόσιαλος πρότεινε αυστηροποίηση των μέτρων και των ποινών. «Δεν πάμε στο lockdown αμέσως. Δεν νομίζω ότι θα φτάσουμε εκεί αν κάνουμε σωστά αυτά που πρέπει να κάνουμε τις επόμενες ημέρες», τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός – Βασίλης Λεβέντης: Παραμένει διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση – Τα νεότερα για την υγεία του

Κορωνοϊός – Θεσσαλονίκη: «Έσπασε» κάθε ρεκόρ το ιικό φορτίο στα λύματα

Ιταλία: Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν δωμάτιο σε έπαυλη που ρίχνει φως στη ζωή των σκλάβων στην αρχαία Πομπηία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:41