search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:16
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Ο αθλητής του bodybuilding που έχασε 42 κιλά (Video)

07.11.2021 19:10
bodu

Για την κατάσταση της υγείας του από τη στιγμή που προσβλήθηκε από κορωνοϊό μίλησε ο αθλητής του bodybuilding, Βασίλης Μοϊντίνης.

«Μετά από 3 ημέρες αγωγής στο σπίτι, το οξυγόνο μου πήγε στο 70. Πήγα στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» και με έβαλαν κατευθείαν στην εντατική. Φοβήθηκα, δεν ήθελα να το κάνω», είπε ο Βασίλης Μοϊντίνης, μιλώντας το πρωί της Κυριακής (7/11) στον ΑΝΤ1.

Όπως τόνισε, έχασε 42 κιλά και σήμερα ζυγίζει μόλις 62 ενώ αν και έχει αποσωληνωθεί εδώ και αρκετούς μήνες δεν έχει ξεπεράσει πλήρως την ασθένεια. «Έχω ακόμη πρόβλημα στην κίνηση μου και στην αναπνοή μου, έχω ακόμη υπολείμματα στους πνεύμονες μου, αυτό είναι που σου αφήνει ο κορωνοϊός όπως μου λέει η πνευμονολόγος μου», δήλωσε.

«Δεν πρόλαβα να εμβολιαστώ, καθώς είχα κάνει ένα χειρουργείο. Νόσησα στις 27 Μαΐου και είχα ραντεβού για το εμβόλιο στις 2 Ιουνίου. Πρέπει όλοι να κάνουμε το εμβόλιο», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

«Όλα Γκουντ»: Τα κλάματα και το ξέσπασμα της Κάκκαβα και της Γραμμέλη (Video)

Μελίνα Ασλανίδου: «Θα έδινα τα πάντα να φέρω πίσω τον αδελφό μου» (Video)

ΠΑΕ Βόλος – Οργισμένη ανακοίνωση: Να υποβάλλει αμέσως την παραίτησή του ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:16