search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 05:42
MENU CLOSE

Χατζηνικολάου: «Χυδαία επίθεση λάσπης εναντίον μου»

08.11.2021 19:51
xatzinikolaou_nikos_new

Για «χυδαία επίθεση λάσπης» εναντίον του κάνει λόγο σε ανάρτησή του στο twitter ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας Real News Νίκος Χατζηνικολάου με αφορμή το γεγονός ότι δέχθηκε σφοδρές επικρίσεις για το ρεπορτάζ που «φιλοξένησε» η εφημερίδα Realnews με τίτλο «Η τρομοκρατία των trolls!».

Όπως σχολίασε μέσω twitter ο Νίκος Χατζηνικολάου: «Η χυδαία επίθεση λάσπης που εκτυλίσσεται εναντίον μου, με στόχο την προσωπική μου εξόντωση, επειδή η Realnews τόλμησε να δημοσιεύσει τις καταγγελίες που έγιναν στον εισαγγελέα για τη δράση των τρολ, δεν θα μείνει αναπάντητη. Το υλικό συγκεντρώνεται και θα αποσταλεί στη δικαιοσύνη».

Σημειώνεται, πως το Σαββατοκύριακο η εφημερίδα Real News φιλοξένησε ρεπορτάζ, στο οποίο αναφερόταν σε «δράση των «κουκουλοφόρων» του διαδικτύου, που έχει προκαλέσει την κινητοποίηση της Δικαιοσύνης.

Διαβάστε επίσης:

Σταμάτης Σπανουδάκης: 48χρονη υποστηρίζει ότι είναι κόρη του και ζητά τεστ DNA

Βόλος: Συγκλονίζουν οι γονείς του 39χρονου που φέρεται να σκότωσε τη νονά του – «Δεν ήταν το παιδί μας αυτό» (Video)

Ξύλο στους πυροσβέστες: Δεν ρίξαμε κρότου-λάμψης, λέει η αστυνομία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 02:16