search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:58
MENU CLOSE

Κεραμέως για σχολεία: Καμία απολύτως συζήτηση για αναστολή λειτουργίας

09.11.2021 12:13
kerameos_new

Σε κατηγορηματική διάψευση των σεναρίων για νέο πιθανό κλείσιμο των σχολείων λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων προχώρησε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή της στο ραδιοφωνικό σταθμό Max FM, η υπουργός Παιδείας επισήμανε ότι δεν υπάρχει κανένα σενάριο να κλείσουν τα σχολεία καθώς μόλις έξι τμήματα είναι κλειστά σε σύνολο 80.000.

Παράλληλα, η Νίκη Κεραμέως τόνισε ότι τα υγειονομικά πρωτόκολλα τηρούνται με συνέπεια από εκπαιδευτικούς και μαθητές και ισχυρίστηκε για άλλη μια φορά ότι δεν υπάρχει μαζική διασπορά στα σχολεία.

Μάλιστα η υπουργός Παιδείας προχώρησε και σε σχετική ανάρτηση στο twitter.

«Καμία απολύτως συζήτηση για αναστολή λειτουργίας σχολείων. Πολλές ευχαριστίες στην εκπαιδευτική κοινότητα για την εξαιρετική τήρηση των μέτρων. Κλειστά είναι μόλις 6 τμήματα στα πάνω από 80.000. Το ποσοστό των παιδιών που νοσούν στο γενικό πληθυσμό μειώθηκε από 29% στο 25%», αναφέρει η υπουργός Παιδείας.

Η ανάρτηση της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως:

Να σημειωθεί ότι και ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σημείωσε ότι «ούτε lockdown θα υπάρξει ούτε και πρόκειται να κλείσουν τα σχολεία, καθώς «το πρωτόκολλο λειτουργεί υποδειγματικά και θα παραμείνουν ανοιχτά».

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Στο νοσοκομείο ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης λόγω επιπλοκών

Λαμία: Ξυλοδαρμός καταστηματάρχη από νεαρούς για μία παρατήρηση (Video)

Πάτρα: Τον χτύπησε με λοστό στο κεφάλι στη μέση του δρόμου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:57