search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 03:14
MENU CLOSE

«Σκοτεινή θάλασσα»: Έρχεται το κοινωνικό ψυχολογικό θρίλερ του Mega

09.11.2021 16:51
meganeaseira098-new

Από τη χώρα των Βάσκων έρχεται στην πόλη των Ελεύθερων Πολιορκημένων η νέα πρόταση μυθοπλασίας του Mega.

Η «Σκοτεινή θάλασσα» των 30 επεισοδίων είναι η ελληνοποιημένη εκδοχή του ισπανικού κοινωνικο δραματικού ψυχολογικού θρίλερ «Presunto Culpable», 13 επεισοδίων και είναι πολλά υποσχόμενη.

Στο επίκεντρο της σειράς που σκηνοθετεί ο διακεκριμένος Γρηγόρης Καραντινάκης  υπάρχει μια τραγωδία χωρίς ένοχο και ένας δυναμικός άντρας που μη μπορώντας να ξεφύγει από σκιές του παρελθόντος του από συγκυρία στέκεται για να το αντιμετωπίσει και να «αποβάλλει τη ρετσινιά από πάνω του, την ατεκμηρίωτη κατηγορία που τον στοιχειώνει», εξηγεί στο topontiki.gr ο Σπύρος Κρίμπαλης, που συνυπογράφει το σενάριο με τους Ζαχαρία Μαυροειδή και τον Κωστή Σαμαρά.

Οι δημιουργοί κράτησαν την βασική ιδέα και «έχτισαν» μια πλοκή με ελληνικά χαρακτηριστικά.

Στην ισπανική πρωτότυπη εκδοχή όλη η ιστορία εκτυλίσσεται σε ένα ψαροχώρι στη χώρα των Βάσκων.

Στην «Σκοτεινή θάλασσα» πρωταγωνιστεί το Μεσολόγγι, επιλογή του σκηνοθέτη, ένας τόπος έντονα ενεργειακός και εξόχως ατμοσφαιρικός.

Μεσολογγίτης ο Χρήστος Δελλής, ο ήρωας της σειράς του Mega, έχει χαρακτηριστικά Α male είναι χημικός με διεθνή καριέρα, ζει στο εξωτερικό και για άλλους λόγους πέραν των επαγγελματικών υποχρεώσεων του, επιστρέφει στη γενέθλια γη με αφορμή τον αιφνίδιο θάνατο του πατέρα του.

Ανάστατο το Μεσολόγγι από την επανεμφάνιση του Δελλή- η οικογένεια του έχει περίοπτη θέση στην τοπική κοινωνία- διότι θεωρείται υπεύθυνος για την εξαφάνιση της συντρόφου του, Άννας, πριν από δύο χρόνια.

Τότε είχε προκληθεί σούσουρο, θεωρήθηκε ύποπτος για την μυστηριώδη εξαφάνιση, του κόλλησαν τη στάμπα του «ένοχου», κι εκείνος μη αντέχοντας άλλο, περίπου έριξε μαύρη πέτρα πίσω του υποθέτοντας ότι με τον καιρό η υπόθεση θα ξεχαστεί.

Διαπιστώνει όμως ότι παραμένει ανοιχτή αλλά και οι μνήμες στην οικογένεια και την κοινωνία νωπές.

Ο Χρήστος αποφασίζει να μείνει στο Μεσολόγγι, να διαλευκάνει το μυστήριο και να αποδείξει την αθωότητά του.

Καθώς αναζητά την άκρη του νήματος, αρχίζουν να βγαίνουν στο φως τα μυστικά που κρύβει ο κάθε χαρακτήρας σχετικά με την εξαφάνιση της Άννας. Ο Χρήστος μπορεί να είναι ο βασικός ύποπτος, αλλά σίγουρα δεν είναι ο μόνος. Για να ανακαλύψει την αλήθεια θα πρέπει να ψάξει παντού… Αλλά κυρίως μέσα του.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι: Γιώργος Παπαγεωργίου, Θέμις Μπαζάκα, Ταμίλα Κουλίεβα, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Γιάννης Νταλιάνης, Γιάννης Τσορτέκης, Μιχάλης Συριόπουλος, Άννα Καλαϊτζίδου, Αινείας Τσαμάτης, Βασίλης Μηλιώνης, Τζώρτζια Κουβαράκη, Σταύρος Τσουμάνης, Μπίλιω Μαρνέλη, Δημήτρης Αποστολόπουλος, Αλέξανδρος Βάρθης, Έλενα Μεγγρέλη, Έλενα Μαρσίδου, Βιργινία Ταμπαροπούλου, Πάνος Ζουρνατζίδης.

Χάρη στη «Σκοτεινή θάλασσα», επανεμφάνιση κάνει ο τηλεοπτικά ακριβοθώρητος αξιόλογος ηθοποιός Άρης Λεμπεσόπουλος (στο ρόλο του Μιχάλη), ο Στάθης Σταμουλακάτος έχει τον ρόλο του Σάκη, κομβικό σε μια διάσταση της πλοκής και τη δική του πινελιά βάζει ο επίσης εξαιρετικός Γεράσιμος Γεννατάς.

Η σειρά «Σκοτεινή θάλασσα» θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του Mega περί τα τέλη Δεκεμβρίου.

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Συγκλονιστικό το αποψινό επεισόδιο (Video)

Τα βιβλία που έγιναν σειρές και άφησαν εποχή! (Video)

Αγγελική Νικολούλη: «Δε μου λείπει ένας σύντροφος – Οι άνδρες φοβούνται τις δυναμικές γυναίκες» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48