search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 00:47
MENU CLOSE

Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον Αρναούτογλου: H «κόντρα» με τη Βίκυ Καγιά και ο χωρισμός με τον Snik (Videos)

10.11.2021 14:39
iliana-papageorgioy-new

Για τα επαγγελματικά της βήματα αλλά και την προσωπική της ζωή μίλησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αναφερόμενη -μεταξύ άλλων- στις κόντρες αλλά και τους έρωτες που έχουν συνδεθεί με το όνομά της.

Η ίδια μίλησε για το GNTM που αποτέλεσε μεγάλο «σταθμό» στην τηλεοπτική καριέρα της, την αποχώρησή της από την κριτική επιτροπή, αλλά και το ενδεχόμενο μίας μελλοντικής συνεργασίας με την Βίκυ Καγιά.

«Άντεχα και περισσότερο στο GNTM και εννοείται ότι θα καθόμουν παραπάνω. Είμαι επαγγελματίας και κάνω τη δουλειά μου 100%. Δεν θα πω τίποτα για το αν με ανάγκασαν να φύγω.

Μου δόθηκε μια τεράστια ευκαιρία και έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Πραγματικά άρπαξα από τα μαλλιά την ευκαιρία και έκανα τη δουλειά μου με σεβασμό και αγάπη, όπως την κάνω πάντα. Επαγγελματικά με πλήγωσε το τέλος από το GNTM.

Επί προσωπικού, όλοι οι άνθρωποι έχουμε ανασφάλειες και αν νιώσουμε ότι κάτι συμβαίνει γύρω μας, ίσως να μην φερθούμε με τον καλύτερο τρόπο» είπε αρχικά για την αποχώρησή της από τον διαγωνισμό μοντέλων.

Ερωτηθείσα αν αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με την Βίκυ Καγιά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τόνισε:

«Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με την Βίκυ Καγιά και το θέμα είναι ότι με ρωτούν συνέχεια για αυτό. Δεν κρατώ καμία κακία. Δεν μου δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να πω κάτι στην Βίκυ και ούτε και το περιθώριο. Έχουμε συναντηθεί κι έχουμε χαιρετηθεί, δεν μένω πίσω. Θα συνεργαζόμουν ξανά με την Βίκυ με μεγάλη χαρά, ήταν καταπληκτική στο GNTM».

Η κουβέντα της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου γρήγορα έφτασε στον πρώην σύντροφό της, Snik.

Τι απαντά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τη σχέση τους;

«Μία σχέση ξεκινά με πάρα πολλή αγάπη. Γιατί να μην τελειώσει και με αγάπη; Κάποια στιγμή που το ζεις, μπορεί να αλλάξουν τα θέλω σου, η πορεία σου, αλλά η αγάπη δεν αλλάζει και τα συναισθήματα παραμένουν. Είμαι πολύ τίμιος άνθρωπος σε όλα μου.

Οτιδήποτε τελειώνει, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τελειώνει με τσακωμό. Δεν τελειώνει, επειδή έγινε απαραίτητα κάτι κακό, αλλά επειδή μπορεί να έρθει κάτι καλύτερο στο μέλλον. Η αγάπη κι η εκτίμηση δεν αλλάζουν.

Φυσικά, κι ήμουν πολύ ερωτευμένη. Με όλα παθιάζομαι και γαντζώνομαι. Οι άνθρωποι που τα έχουν δώσει όλα, είναι συνειδητοποιημένοι» επισήμανε.

Διαβάστε επίσης:

Αγνώριστη η Μπέλα Χαντίντ: Δακρυσμένη και καταρρακωμένη στο Instagram (Video)

Εύη Βατίδου: Ενημερώθηκε on air για το τροχαίο του Κούγια – Πώς αντέδρασε (Video)

Χάρης Ρώμας: «Σκηνοθέτης μου ζήτησε να κοιμηθώ μαζί του για να πάρω ρόλο» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 00:45