search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 03:23
MENU CLOSE

Άγριες Μέλισσες – Δημήτρης Τσίκλης: Το γκέι φιλί στη σειρά και η ομοφοβία στην Ελλάδα (Videos)

12.11.2021 08:47
gkei-fili-agries-melisses-new

Για τον ρόλο του Λευτέρη Μεγαρίτη μίλησε ο Δημήτρης Τσίκλης που φέτος υποδύεται τον ομοφυλόφιλο γιο του Ακύλα στις Άγριες Μέλισσες.

Ο ηθοποιός αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στη σκηνή που ανταλλάσσει ένα φιλί με συμπρωταγωνιστή του, επισημαίνοντας ότι στην Ελλάδα ο κόσμος δεν έχει αποβάλλει ακόμα την ομοφοβία.

«Το ήξερα εξαρχής ότι ο ρόλος θα πάει προς αυτή την κατεύθυνση. Για το φιλί το έμαθα μετά από λίγο καιρό όταν πήρα τα σενάρια. Στην Ελλάδα δεν νομίζω ότι έχουμε αποβάλει ακόμα την ομοφοβία μας.

Δεν είχα πρώτες σκέψεις. Συζητήσαμε για τον ρόλο και είπα “ωραία γουστάρω”. Ο Πέτρος και η Μελίνα μου έχουν χαρίσει έναν υπέροχο ρόλο που έχει να πει πολλά όχι μόνο για τη σεξουαλικότητα. Δε μου λέει κάτι η σεξουαλικότητα του ρόλου.

Όταν ανοίγεις την τηλεόραση και βλέπεις τίτλο “η Δρόσω ερωτεύεται έναν… γκέι” με κεφαλαία ήταν προσβλητικό. Όταν διαβάζω λεζάντες “ο Δημήτρης θα φιληθεί με τον τάδε” χρωματίζεις τον άλλον. Αγαπάμε πολύ τον κιτρινισμό στη χώρα μας.

Τα μηνύματα που πήρα για το φιλί σε πολύ μεγάλο βαθμό ήταν υπέρ και ξάπλωσα με χαρά ότι κάτι αλλάζει. Ένιωσα ότι κάτι κάνω όχι μόνο εγώ αλλά και ο Λευτέρης (σ.σ. Χαρίτος) και η σειρά. Η γενιά μου και οι παρέες μου κάπως έχουμε αποβάλλει την ομοφοβία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Τσίκλης.

Διαβάστε επίσης:

Δημοσιογράφοι: Διαμαρτυρία στη Βουλή – «Φίμωση με τον νέο Ποινικό Κώδικα» (Photos)

«Σασμός»: Στα χνάρια Μαθιού και Βασιλικής η Καλλιόπη

Big Brother: Οι ψήφοι στο… μικροσκόπιο


google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31