search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 11:31
MENU CLOSE

Χαλάνδρι: Αποσωληνώθηκε ο γιατρός μετά από πολύωρα χειρουργεία (Video)

12.11.2021 23:39
halandri-new

Καλύτερη είναι η εικόνα του 68χρονου γιατρού-θύματος επίθεσης με πυροβόλο όπλο από 49χρονη εικαστικό στο Χαλάνδρι.

Μετά από δύο χειρουργεία ο γιατρός αποσωληνώθηκε, και διατηρεί επαφή με το περιβάλλον.

Σύμφωνα με το Star, οι γιατροί περιμένουν να περάσει και το επόμενο 24ωρο, καθώς ο γιατρός είναι ήδη πολύ καταπονημένος από τα πολύωρα χειρουργεία σε λεπτό έντερο, ουροδόχο κύστη και θώρακα.

Όσα είχε δηλώσει ο γιατρός σε εκπομπή στο παρελθόν για την εικαστικό

Στο μεταξύ, πολυετής και σκληρή είναι η δικαστική διαμάχη της 49χρονης γυναίκας που πυροβόλησε τον πατέρα της 12χρονης κόρης της το μεσημέρι της Πέμπτης σε κεντρικό δρόμο στο Χαλάνδρι.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή Tlife του Alpha, ο γιατρός είχε μιλήσει στο παρελθόν στην Τατιάνα Στεφανίδου για την υπόθεση σε μία συνέντευξη που δεν προβλήθηκε ποτέ.

Τότε ο γιατρός σημείωνε ότι η γυναίκα καταδικάστηκε για εκβιασμό σε βάρος της οικογένειάς του, ενώ είχε χτυπήσει τη σύζυγό του: «Υπάρχει μια δικαστική διαμάχη μεταξύ μας εδώ και πάρα πολλά χρόνια, καταδικάστηκε πρόσφατα σε δέκα μηνών φυλάκιση για εκβιασμό απέναντί μου, εκκρεμούν πάρα πολλές μηνύσεις απέναντί της και από εμένα και από τη σύζυγό μου, γιατί έχει έρθει δύο φορές και την έχει χτυπήσει τη σύζυγό μου.

Η κυρία αυτή ζει, εκβιάζοντας διάφορους ανθρώπους και παίρνοντας λεφτά. Εμένα μου έχει πάρει πάνω από 100 χιλιάδες, έχει έρθει στο νοσοκομείο επανειλημμένως, έχει κάνει φασαρίες, τώρα εκκρεμεί… έχει γίνει δικαστήριο και εκκρεμεί ποιος θα πάρει, γιατί έχω ζητήσει να πάρω εγώ την επιμέλεια του παιδιού, γιατί δεν ασχολείται καθόλου με το παιδί, τέλος πάντων» είχε αναφέρει ο οφθαλμίατρος.

«Έχει έρθει εδώ, έχει προκαλέσει φθορές στα αυτοκίνητα της οικογένειάς μου… Το παιδί έχει ζήσει πάνω από έναν χρόνο μαζί μας, κατά διαστήματα, γιατί το εγκαταλείπει… Εμείς θέλουμε, η οικογένειά μου, να το πάρουμε το παιδί, γιατί εκεί το παιδί υποφέρει. Η κυρία αυτή εφευρίσκει για εκβιαστικούς λόγους.

Έχουν γίνει δύο δικαστήρια για διατροφή, για το παιδί, τα οποία της τα δίνω. Και θέλει περισσότερα. Είχε σκοπό, προφανώς, να χωρίσω εγώ και να πάω να ζήσω μαζί της, δεν πέτυχε στον σκοπό και προσπαθεί τώρα, εκδικητικά και λεφτά να μου πάρει και να διαλύσει την οικογένειά μου». Μου λέει «θα σε καταστρέψω οικονομικά, επαγγελματικά και κοινωνικά».

Διαβάστε επίσης

Κορωνοϊός: 55 θάνατοι και 6.862 νέα κρούσματα – Στους 508 οι διασωληνωμένοι

Κορωνοϊός-νέα μέτρα: Ξανά σε ισχύ ο περιορισμός των πελατών στα σούπερ μάρκετ

Κορωνοϊός – Ρόδος: Μαθητής δημοτικού δεν έχει εμφανιστεί στο σχολείο δύο χρόνια λόγω των αρνητών γονιών του (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 11:30