search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 07:59
MENU CLOSE

Χαλάνδρι: «Η μαμά έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τον μπαμπά» – Σοκάρει η κατάθεση της 12χρονης

12.11.2021 11:49
XALANDRI1211

Σοκάρει η κατάθεση της 12χρονης που είδε χθες τη μητέρα της να πυροβολεί τον πατέρα της έξω από το σπίτι του γιατρού στο Χαλάνδρι.

Το μικρό κορίτσι μετά την αιματηρή επίθεση με τους πυροβολισμούς μεταφέρθηκε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για ανήλικους και μίλησε με στην παιδοψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μικρή στην κατάθεσή της είπε: «Η μαμά έβγαλε το όπλο μέσα από την τσάντα της και πυροβόλησε τον μπαμπά».

Η κατάθεσή της ανατρέπει τα λεγόμενα της 49χρονης, που σύμφωνα με την ΕΡΤ φέρεται να δήλωσε ότι το όπλο ανήκε στον 68χρονου.

Μετά τους πυροβολισμούς, η 49χρονη γυναίκα πέταξε το περίστροφο και επιχείρησε να πάρει μαζί της το 12χρονο κορίτσι, το οποίο όμως δεν ήθελε και εμεινε πάνω από τον πατέρα του να κλαίει.

Οι αστυνομικοί τώρα ερευνούν και όσα είπε στην κάμερες η σύζυγος του γιατρού που υποστήριξε ότι η 49χρονη «είχε βάλει το πιστόλι στο κεφάλι του παιδιού πριν λίγα χρόνια».

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Στο νοσοκομείο κατέληξε 15χρονος λόγω μέθης – Τον σέρβιραν χωρις καν να έχει self-test

Πρόκληση: Κατέσχεσαν τα έξοδα κηδείας από μακροχρόνια άνεργη (Video)

Τζανάκης: Να αναβληθούν οι σχολικές εκδρομές – Έως 11.000 κρούσματα στα τέλη Νοεμβρίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 07:55