search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 12:58
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Η Κάντιλακ του Ωνάση κοσμεί την πόλη

12.11.2021 17:01
candilak

Mια εντυπωσιακή γκρί Cadillac Fleetwood Limousine του 1964, ιδιοκτησίας κάποτε Αριστοτέλη Ωνάση, κυριαρχεί στους διαδρόμους της φετινής κλαδικής έκθεσης Philoxenia 2021 που φιλοξενεί το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

«Χρειάστηκαν περισσότερα από τρία χρόνια για να ολοκληρωθεί η πλήρης αποκατάσταση του οχήματος, δύο χρόνια και ειδικός τεχνικός ήταν απαραίτητα μόνο για να φρεσκαριστεί η εργοστασιακών προδιαγραφών βαφή της συγκεκριμένης Cadillac που ανήκε στον Αριστοτέλη Ωνάση», εξηγεί στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο κ.Γιώργος Σαμανίδης, ο άνθρωπος που μαζί με τους συνεργάτες του ανέλαβε την αποκατάσταση σε εργοστασιακή κατάσταση της απαστράπτουσας ντίβας των τεσσάρων τροχών των έξι και πλέον μέτρων που ανήκε στον εμβληματικό Έλληνα εφοπλιστή.

Στατικός «κάτοικος» ενός καλά φυλαγμένου γκαράζ επί δεκαετίες, η συγκεκριμένη Cadillac Fleetwood Limousine πέρασε στα χέρια των νέων ιδιοκτητών της που την παρουσιάζουν για πρώτη φορά στην ιστορία στο κοινό της Θεσσαλονίκης πριν από μερικά χρόνια.

Με την εμφάνισή της ένα σαφάρι για τα καλύτερα αυθεντικά ανταλλακτικά και τους καλύτερους συντηρητές ξεκίνησε με το αποτέλεσμα να εμφανίζεται για πρώτη φορά στο κοινό μόλις το πρωϊνό της 12ης Νοεμβρίου στην Θεσσαλονίκη μετά από δουλειά ετών.

Διαβάστε επίσης

Φυσικό αέριο: Υποχωρούν οι τιμές στην Ευρώπη μετά το ρωσικό «άδειασμα» στον Λουκασένκο

Adele: «Είμαι ακόμα εδώ», λέει σε συνέντευξή της στην Όπρα (Video)

Πέτρος Φιλιππίδης – Παραπέμπεται σε δίκη- «Δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία» λέει ο δικηγόρος του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 12:56