search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 05:25
MENU CLOSE

Χρήστος Κυριαζής: Σήμερα η κηδεία στο Α’ Νεκροταφείο – Συντετριμμένη η Βάνα Μπάρμπα (Video)

13.11.2021 12:06
Xristos Kyriazis_new

Τεράστια θλίψη έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση για τον θάνατο του γνωστού τραγουδιστή, Χρήστου Κυριαζή, σε ηλικία 68 ετών, από καρκίνο.

Ο καλλιτέχνης έγραψε τη δική του ιστορία στο ελληνικό τραγούδι και ο θάνατός του συγκλόνισε το πανελλήνιο.

H κηδεία του καλλιτέχνη πραγματοποιήθηκε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, εκεί όπου συγγενείς και φίλοι του Χρήστου Κυριαζή βρέθηκαν για να του πουν το τελευταίο «αντίο».

Μάλιστα, η οικογένεια του έκανε μία παράκληση μέσω του λογαριασμού του καλλιτέχνη στο Facebook, θέλοντας να ζητήσουν αντί στεφάνων, να γίνουν δωρεές στο ίδρυμα Make-A-Wish για να εκπληρωθούν οι ευχές παιδιών, που παλεύουν με απειλητικές ασθένειες.

Στο Α’ Νεκροταφείο βρέθηκε και η πρώην σύντροφός του, Βάνα Μπάρμπα, η οποία είπε το «τελευταίο αντίο», κρατώντας ένα λευκό τριαντάφυλλο.

«Όσοι τον γνωρίζαμε ήμασταν πολύ τυχεροί. Και εγώ προσωπικά που τον έζησα, που μπόρεσα να γνωρίσω τη σπουδαιότητα του μυαλού του, της ψυχής του. Ήταν μια μεγάλη προσωπικότητα ο Χρήστος Κυριαζής. Πραγματικά αισθάνομαι τυχερή που τον γνώρισα και άτυχη που τον χάσαμε. Είχαμε επαφές τα τελευταία χρόνια, είχα πάει και στην τελευταία του συναυλία στον Πειραιά. Ήταν πάντα εξαιρετικός, η μεγάλη του αγάπη ήταν η μουσική. Έγραφε υπέροχα τραγούδια, μεγάλη προσωπικότητα ο Χρήστος. Απείχε τα τελευταία χρόνια από πολλά», είχε δηλώσει σε ιστοσελίδα μόλις έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Εμβολιασμός, Τρίτη δόση, Μονοκλωνικά και θεραπείες

Αλέξης Τσίπρας – Κορωνοϊός: Έκανε την 3η δόση του εμβολίου – Το μήνυμα στο Facebook

Χαλάνδρι: Αποσωληνώθηκε ο γιατρός – Ρώτησε πρώτα για το παιδί του και μετά για την υγεία του (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06