search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 22:23
MENU CLOSE

Δανάη Μπάρκα: «Όσο κουλ κι αν είμαι, υπάρχουν στιγμές που θα λυγίσω»

13.11.2021 17:32
mparka-danai-new

Στη Σίσσυ Χρηστίδου και την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε η Δανάη Μπάρκα.

Η παρουσιάστρια μίλησε για την καλή χρονιά που σημειώνει φέτος και τόνισε πως είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς: «Είναι μια προσπάθεια που γίνεται από πέρυσι, προσπαθήσαμε πολύ, το θέλουμε πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί βλέπω πως οι κόποι μας ανταμείβονται».

Τόνισε βέβαια πως το όνειρό της δεν ήταν να ασχοληθεί με την τηλεόραση: «Όνειρό μου δεν ήταν η τηλεόραση αλλά το θέατρο και ίσως το τραγούδι μερικές φορές».

Όσον αφορά τα διάφορα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί: «Υπάρχει και η Δανάη που ακούει και λέει για να τα ακούσει και η ίδια ότι “δεν πάτε να λέτε” αλλά στο σπίτι της πλαντάζει. Όσο κουλ κι αν προσπαθώ να είμαι, όσο δυναμική προσπαθώ να είμαι, υπάρχουν στιγμές που θα λυγίσω και θα με πνίξει το άδικο».

Τέλος, σχολίασε το πολυσυζητημένο περιστατικό με τον Τάσο Ξιαρχό: «Στην αρχή σοκαρίστηκα γιατί κάποιος ζήτησε” συγγνώμη” και μετά την πήρε πίσω σχεδόν κάνοντας το ίδιο πράγμα αλλά επειδή ο καθένας περνάει τις φρίκες του, είναι ανθρώπινο».

Διαβάστε επίσης:

Ναταλία Γερμανού για αισθητικές επεμβάσεις: Η παραδοχή και η μούντζα (Video)

Απειλή Πούτιν στην Λευκορωσία: Μη διακόψετε τη ροή φυσικού αερίου στην Ευρώπη

Άγιο Όρος: Με κορωνοϊό στα κελιά τους δεκάδες μοναχοί (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 22:21