search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 19:58
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Έξαλλοι για την κλήση Πολάκη – Η απάντηση του βουλευτή στη μήνυση Φουρθιώτη (Photo)

13.11.2021 16:00
Ατυχής κίνηση Πολάκη: Συγκέντρωση σε σπίτι φίλων, παρά την καραντίνα (Photo) - Media

Έντονη υπήρξε η αντίδραση της Όλγας Γεροβασίλη έπειτα από την κίνηση των δικαστικών αρχών να καλέσουν για ανωμοτί κατάθεση τον Παύλο Πολάκη, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης έπειτα από μήνυση του Μένιου Φουρθιώτη εις βάρος του.

Μάλιστα, η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε αναφορά προς τον Πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, ζητώντας να ενημερωθεί για το εάν έχει διαβιβασθεί στην Βουλή σχετική δικογραφία.

Ταυτόχρονα, καλεί τον κ. Τασούλα «να περισώσει το κύρος του Κοινοβουλίου και να πράξει καθετί εντός των αρμοδιοτήτων του για την διαφύλαξη της νομιμότητας και της συνταγματικής τάξης, ώστε να ανακληθεί η αντισυνταγματική και παράνομη κλήση βουλευτή, η οποία προσβάλλει βάναυσα τη Βουλή, παραβιάζει κατάφωρα το Σύνταγμα και αποτελεί επικίνδυνο προηγούμενο αλλά και πράξη διολίσθησης σε αυταρχικές ατραπούς που υπονομεύουν την δημοκρατία».

Για το ζήτημα απάντησε άμεσα και ο ίδιος ο Παύλος Πολάκης με ανάρτηση που έκανε στην στο Facebook. Σε αυτή τονίζει ότι δεν πρόκειται να μεταβεί για κατάθεση στην Ασφάλεια Αττικής.

Επίσης, ζητά την «παραδειγματική τιμωρία του εισαγγελέα που διέταξε αυτήν την προανάκριση, χρεώνοντάς τη, μάλιστα, στο τμήμα Προστασίας του πολιτευματος,όσο και των αστυνομικών υπαλλήλων που υπέγραψαν την κλήση σε ανωμοτί κατάθεση».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Δεν έχει διαβιβαστεί στη Βουλή δικογραφία κατά του Πολάκη

Επικοινωνία με τη γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Όλγα Γεροβασίλη, είχε αργά το απόγευμα ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, κατά την οποία την ενημέρωσε ότι δεν έχει διαβιβασθεί στη Βουλή δικογραφία κατά του Παύλου Πολάκη.

Σε επικοινωνία που είχε ο πρόεδρος της Βουλής με την εισαγγελία, τού γνωστοποιήθηκε ότι ήταν προφανώς εκ παραδρομής και ότι έχει ανακληθεί ήδη η κλήση.

Διαβάστε επίσης:

Μπέττυ Μαγγίρα: «Έξαλλη» με τον σύζυγό της – «Δεν το περίμενα» (Video)

Σπίρτζης: «Ο Μητσοτάκης φακελώνει και παρακολουθεί»

Θρήνος στο ελληνικό ραδιόφωνο: «Έφυγε» η Σοφία Μιχαλίτση (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 19:58