search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 18:40
MENU CLOSE

Αγρίνιο: Διαιτητής έσωσε τη ζωή ποδοσφαιριστή (Video)

14.11.2021 16:35
diaititis_agrinio

Σωτήρια για τη ζωή ποδοσφαιριστή ήταν η επέμβαση διαιτητή σε αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στο Αγρίνιο.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα Αστέρα Καμαρούλας – ΑΕ Μεσολογγίου, για την Ά ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων έπεσε άσχημα στο έδαφος, μετά από ένα μαρκάρισμα, με αποτέλεσμα να του γυρίσει η γλώσσα.

Αμέσως ο διαιτητής Κώστας Τσοπλάκος, ο οποίος κατάλαβε τι συνέβη, πήγε επάνω από τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Αριστόπουλο, του άνοιξε το σαγόνι και τον επανέφερε μέχρι να φτάσει ο γιατρός του γηπέδου.

«Μου είχε τύχει και σε οικογενειακό περιβάλλον»

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τσοπλάκος βοηθά έναν άνθρωπο να ξεπεράσει ανάλογο πρόβλημα. Όπως εξήγησε στην ιστοσελίδα agrinionews.gr έχει αντιμετωπίσει κάτι ανάλογο και στο οικογενειακό του περιβάλλον.

«Με το που γίνεται αυτό και βλέπω τον παίκτη κάτω, δεν σκέφτηκα πολλά, μόνο πως έπρεπε να κάνω κάτι. Μου είχε τύχει σε οικογενειακό περιβάλλον και πάλι το ίδιο πράγμα έκανα και πήγαν όλα καλά».

Για την κατάσταση του Γιάννη Αριστόπουλου, ο νεαρός διαιτητής είπε: «Ο παίκτης είναι καλά. Δεν το κατάλαβαν πολλοί στο γήπεδο. Μόνο οι παίκτες που ήταν δίπλα. Έπεσε κάτω και μετά από ενάμισι λεπτό βρήκε τις αισθήσεις του. Έτρεξα αμέσως, ήταν δίπλα μου και στα 20 δευτερόλεπτα μπήκε και η γιατρός, έγιναν όλα πολύ γρήγορα και προλάβαμε να σηκωθεί αμέσως. Μετά έμεινε στον πάγκο και είχε τις αισθήσεις. Μετά το τέλος του αγώνα ήρθε με πήρε μια αγκαλιά και μου είπε ένα ευχαριστώ».

Ολοκληρώνοντας, ο Κώστας Τσοπλάκος επισήμανε πως ο ρόλος του διαιτητή δεν είναι μόνο να σφυρίζει τις φάσεις, αλλά συνολικά να προστατεύει το ποδόσφαιρο και τα υπόλοιπα αθλήματα εν προκειμένου: «Όταν είσαι διαιτητής δεν είσαι μόνο να διευθύνεις έναν αγώνα αλλά και για να βοηθήσεις τους παίκτες».

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Θετικός στον κορωνοϊό τριγυρνούσε από ΚΕΠ σε ΚΕΠ με το rapid test του γιου του

Δαδακαρίδης: Στενοχωρήθηκα, όταν έμαθα για τον Πέτρο Φιλιππίδη – Έφαγα ένα χαστούκι μες στη μούρη (Video)

Κορωνοϊός – Βόλος: Πέθανε 49χρονος αρνητής – Δεν δέχτηκε να διασωληνωθεί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 18:38