search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 11:37
MENU CLOSE

«Εκατομμυριούχος» και οι φήμες – Ο ΑΝΤ1 τις διασκεδάζει

15.11.2021 18:58
Τηλεόραση: Επιστρέφει στον ΑΝΤ1 ο «Εκατομμυριούχος» - Media

Τις φήμες που θέλουν το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» να διεκδικεί το Star Channel διασκεδάζουν κύκλοι του ΑΝΤ1.

Ο όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ και τα στούντιο Καραγιάννης έχουν καλή συνεργασία επισημαίνουν και «για το συγκεκριμένο πρότζεκτ του οποίου τα δικαιώματα έχει ο Γιάννης Καραγιάννης, έχουν δώσει τα χέρια», λένε οι ίδιες πηγές στο topontiki.gr.

«Δεν είναι δυνατόν το κανάλι να απευθύνει πρόσκληση για δήλωση συμμετοχής στο τηλεπαιχνίδι, η οποία μάλιστα εξακολουθεί να είναι στον αέρα και να προβάλλεται, και ταυτόχρονα να «παγώνει» την υλοποίηση του. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά», σημειώνει πηγή του καναλιού.

Από την Κυριακή, 14 Νοεμβρίου, άρχισε αναπαραγωγή θέματος που προβλήθηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» (Mega), σύμφωνα με το οποίο το κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισε να βάλει στον «πάγο» το τηλεπαιχνίδι για να μην έχει- λέει- διπλή εμφάνιση ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Δηλαδή και στο τηλεπαιχνίδι και στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο», ως μέλος της κριτικής επιτροπής.

Ξέχασαν όμως πως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα έχει τριπλό ρόλο στο φετινό πρόγραμμα του σταθμού διότι εκτός από το «Ελλάδα έχει ταλέντο» στο οποίο θα είναι κριτής και το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» στο οποίο θα είναι ο παρουσιαστής, συνεχίζει ως οικοδεσπότης στο «The 2night show», αποσαφηνίζουν κύκλοι του ΑΝΤ1.

Αναφέρεται δε στο επίμαχο θέμα ότι από τη στιγμή που το σόου ταλέντων πήρε μετάθεση για το δεύτερο μισό της σεζόν (από τον Φεβρουάριο), αυτομάτως μετακινήθηκε και η μετάδοση του «Εκατομμυριούχου». 

Υποστηρίζεται πως η κίνηση αυτή δυσαρέστησε τον παραγωγό Γιάννη Καραγιάννη, ο οποίος πιέζει να επισπευσθεί η πρεμιέρα. Και κάπου εδώ «κούμπωσαν» και το Star. Ότι είναι λέει έτοιμο να πάρει τον «Εκατομμυριούχο» και να τον βγάλει περίπου άμεσα στον αέρα.

«Καθένας μπορεί να κρίνει και να βγάλει τα συμπεράσματά του», λένε με νόημα οι προσκείμενοι στο κανάλι κύκλοι.

Διαβάστε επίσης:

«Άγριες Μέλισσες»: Μεγάλη έκπληξη περιμένει τον Νικηφόρο

Big Brother: Πρώτη υποψηφιότητα και αγώνισμα για την αρχηγία (Video)

ΕΣΗΕΑ: Επίπληξη στον Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο για την fake φωτογραφία Τσίπρα-Λιγνάδη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 11:35