search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 11:35
MENU CLOSE

Γιώργος Αρμένης για κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο: «Είναι ντροπή να τα κουβεντιάζουμε» (Video)

15.11.2021 13:08
giorgos-armenis-new

Για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου που είδαν το φως της δημοσιότητας μίλησε ο Γιώργος Αρμένης, επισημαίνοντας ότι το θέατρο πλήττεται από τέτοιου είδους συζητήσεις.

«Όταν πήγα στον Κάρολο Κουν και του είπα ότι θέλω να γίνω συγγραφέας, εκείνος μου είπε “κάτσε να γίνεις ηθοποιός και μετά γίνεσαι και συγγραφέας”. Είναι ντροπή να κουβεντιάζουμε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές. Πλήττεται το θέατρο και δεν μπορούμε να μπούμε όλοι στο ίδιο σακί», είπε αρχικά ο Γιώργος Αρμένης και πρόσθεσε:

«Ο Κάρολος Κουν ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος. Ήμασταν ξύλα απελέκητα κι εκείνος μας “λούστραρε” και μας “έφτιαξε”. Πριν γίνω ηθοποιός έκανα του κόσμου τις δουλειές. Είχα δουλέψει σε μπακάλικα, μάζευα γιασεμιά και πευκοβελόνες, τα έκανα ματσάκια και τα πουλούσα».

«Δεν ξέρω τη λέξη πατέρας, δεν την είπα ποτέ»

Επιπλέον, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην απουσία του πατέρα από τη ζωή του, αλλά και την απώλεια της συζύγου του.

«Δεν ξέρω τη λέξη “πατέρας”. Δεν την έχω πει ποτέ μέχρι και σήμερα. Η μητέρα μου ήταν και πατέρας και μάνα για μένα. Πέρασαν τρία χρόνια από τότε που έχασα τη σύζυγό μου, η ανάμνηση πάντα μένει. Δεν με φοβίζει τίποτα πια. Έχω συμβιβαστεί με το θάνατο. Έχω αποφασίσει να αποτεφρωθώ. Είμαι χορτασμένος καλλιτεχνικά. Έχω γεμίσει βραβεία το σπίτι μου. Το μεγαλύτερο βραβείο όμως είναι δυο καλές κουβέντες ή το να σου σφίξει κάποιος το χέρι», τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Αϊβάζης για κορωνοϊό: «Ήταν μια οδυνηρή εμπειρία» (Video)

Μαρία Τζομπανάκη: «Μια φορά κάποιος με είπε όμορφη και του έριξα χαστούκι» (Video)

Δημήτρης Σταρόβας: Βαρύ πένθος – Έχασε τη μητέρα του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 11:34