search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 05:16
MENU CLOSE

O Αμπιντάλ ερευνάται από τις γαλλικές αρχές για την επίθεση στην παίκτρια της Παρί Σεν Ζερμέν

15.11.2021 21:15
eric-abidal-new

Νέα τροπή φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση με την επίθεση στην παίκτρια της Παρί Σεν Ζερμέν, Κέιρα Χαμραουί που οδήγησε στη σύλληψη της συμπαίκτριάς της Ντιαλό, την περασμένη εβδομάδα.

Ενώ οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στην Αμινάτα Ντιαλό, καθώς η ίδια πήγαινε σπίτι τη Χαμραουΐ με το αυτοκίνητό της, πλέον οι γαλλικές αρχές βάζουν στο τραπέζι το όνομα του Ερίκ Αμπιντάλ.

Και αυτό γιατί η αστυνομία εντόπισε ότι το κινητό τηλέφωνο της Χαμραουΐ είναι γραμμένο στο όνομά του, όπως αποκάλυψε η Le Monde σε δημοσίευμά της.

Μάλιστα, το γαλλικό δημοσίευμα κάνει λόγο για ενδεχόμενη υπόθεση «εκδίκησης», λόγω και των κοντινών σχέσεων που έχουν εντοπίσει οι αρχές ανάμεσα σε Αμπιντάλ και Χαμραουΐ, απορρίπτοντας το αγωνιστικό κίνητρο για θέση στην… 11άδα με το οποίο είχαν συνδέσει τη Ντιαλό όταν ξέσπασε το σκάνδαλο.

Αρκετές, μάλιστα, από τις παίκτριες της Παρί Σεν Ζερμέν κατέθεσαν ότι η Χαμραουΐ τηλεφώνησε στον Αμπιντάλ την επομένη της βίαιης επίθεσης, από την οποία ευτυχώς γλίτωσε με ήπια τραύματα στα χέρια και στα πόδια.

Η εισαγγελέας του δικαστηρίου των Βερσαλλιών, θα καλέσει τον πρώην διεθνή με την Εθνική Γαλλίας σε ακροαματική διαδικασία το προσεχές διάστημα, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει το ίδιο και για τη σύζυγό του, Χαγιέτ.

Διαβάστε επίσης:

Μπόρις Τζόνσον: Πρέπει να είμαστε σε επαγρύπνηση μετά το «χτύπημα» στο Λίβερπουλ

Λευκορωσία: Νέες κυρώσεις από την ΕΕ για τους χιλιάδες μετανάστες στα σύνορα με την Πολωνία

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αθλητής της χρονιάς για το περιοδικό «GQ»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07