search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 13:43
MENU CLOSE

Πολυτεχνείο: Ένταση στην Πύλη με βουλευτές της ΝΔ – Δεν τους άφησαν να καταθέσουν στεφάνι (video)

17.11.2021 09:16
stefani_polytexneio

Ενταση έξω από το κτίριο του Πολυτεχνείου το πρωί της Τετάρτης, καθώς φοιτητές και συγκεντρωμένοι δεν επέτρεψαν στην διακοινοβουλευτική επιτροπή να εισέλθει στο χώρο και να καταθέσει στεφάνι.

Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου και ο πρώην υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης έφτασαν στο Πολυτεχνείο με σκοπό να καταθέσουν στεφάνι ως αντιπρόσωποι της Βουλής ωστόσο η παρουσία τους προκάλεσε αντδράσεις.

Μερίδα ατόμων μάλιστα αφαίρεσε το στεφάνι και το πέταξε.

Ο Χαράλαμπος Αθανασίου σημείωσε πως «κανένα κόμμα, κανένας πολιτικός σχεδιασμός δεν αποφάσισε και οργάνωσε την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Η ατομική ευθύνη που χαρακτηρίζει τις δημοκρατίες στα κράτη δικαίου, είναι αυτή που διήγειρε τη συλλογικότητα και ένωσε τις φωνές όλων. Συνεπώς, όποιοι προσπαθούν να οικειοποιηθούν τους αγώνες του ελληνικού λαού, προσβάλουν την ιστορία. Τα παιδιά αυτά, όταν εμείς κάναμε τον αγώνα αυτό, ήταν αγέννητα ή ήταν στις κούνιες. Η μέρα είναι ιερή και πρέπει να τους το συγχωρήσουμε. Ζήτω το Πολυτεχνείο».

Διαβάστε επίσης:

Φώφη Γεννηματά: Η συγκινητική ανάρτηση του συζύγου της – «Σήμερα θα έκλεινες τα 57»

Πολυτεχνείο: Κορυφώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις – Σε επιφυλακή 6.000 αστυνομικοί (Video)

ΕΟΔΥ: Πού θα γίνονται σήμερα δωρεάν rapid test

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 13:43