search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:20
MENU CLOSE

Το ζεϊμπέκικο της Βούλγαρη για τα κρούσματα, η οργή της Νέγκα και η συγγνώμη από το δίδυμο του MEGA (Video)

18.11.2021 11:31
kontra new

Όλα ξεκίνησαν  όταν η Ανθή Βούλγαρη, συμπαρουσιάστρια του Ιορδάνη Χασαπόπουλου στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του Mega, στην εκπομπή της 9ης Νοεμβρίου, χόρεψε ζεϊμπέκικο.

Θα πει κανείς γιατί είναι κακό να χορεύει κάποιος αυτόν τον χορό. Γιατί επέλεξε να το χορέψει παρουσιάζοντας την κρούσματα κορωνοϊού εκείνης της ημέρας και τον αριθμό των νεκρών.

Σε μία – αψυχολόγητη πράγματι – ενέργεια της την στιγμή που ανακοίνωνε τα κρούσματα της ημέρας εκείνης ζήτησε μουσική για να χορέψει ένα ζεϊμπέκικο.

Οι αντιδράσεις  ήταν πολλές. Η δημοσιογράφος Αθηναϊς Νέγκα σχολίασε με αυστηρό τρόπο τον χορό λέγοντας ότι πρόκειται για απρέπεια και ασέβεια προς τους νεκρούς.

Οι παρουσιαστές  της πρωινής εκπομπής του Mega επανήλθαν στο θέμα, και ζήτησαν συγγνώμη από τους τηλεθεατές. Η ίδια η Ανθή Βούλγαρη δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι ακόμα και ένα δικό της σοβαρότατο πρόβλημα υγείας – που την έφερε ένα βήμα από τον θάνατο όπως είπε – έτσι το αντιμετώπισε: Με μουσική και χορό.

Δεν έπεισε τους τηλεθεατές όμως. Οι δύο παρουσιαστές ζήτησαν συγγνώμη λέγοντας ότι είναι λάθος και ότι δεν θα επαναληφθεί.   

Διαβάστε επίσης

MasterChef: Ανάψαν τα «μάτια» στις κουζίνες του παιχνιδιού

Κορωνοϊός – Αρναούτογλου: «Είμαι εμβολιασμένος, τα τεστ μου έβγαιναν αρνητικά» (Video)

Ενώπιος Ενωπίω: Η Τζένη Μπαλατσινού μιλάει για όλα στον Νίκο Χατζηνικολάου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01