search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 13:39
MENU CLOSE

Πάτρα: 30χρονος επιτέθηκε σε αστυνομικούς που πήγαν να τον συλλάβουν και τους έστειλε στο νοσοκομείο

18.11.2021 19:07
patra098-new

Με κακώσεις και κατάγματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο τρεις αστυνομικοί της ΕΛΑΣ στην προσπάθειά τους να συλλάβουν έναν 30χρονο που φέρεται να προκαλούσε φθορές σε αυτοκίνητα τις τελευταίες ημέρες στην Πάτρα.

Σύμφωνα με  πληροφορίες του pelop.gr, ο 30χρονος όχι μόνο αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του το πρωί της Πέμπτης , αλλά τους κατάφερε τέτοια χτυπήματα και λαβές που οι τρεις αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο .

Πώς συνέβη το περιστατικό

Ο 30χρονος ταυτοποιήθηκε ως ο άνθρωπος που το τελευταίο διάστημα χαράκωνε αυτοκίνητα σε δρόμους της Πάτρας  προκαλώντας αναστάτωση στην πόλη. Η αστυνομία τον εντόπισε και επιχείρησε να τον συλλάβει στη συμβολή των οδών Γεωργίου Ολυμπίου και Ναυαρίνου.

Ο φερόμενος ως δράστης αφού προέβαλε σθεναρή αντίσταση τελικά συνελήφθη και διακομίστηκε στην Ψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείο του Ρίου, προκειμένου ύστερα από εισαγγελική εντολή να σχηματιστεί ψυχιατρική εκτίμηση για την κατάστασή του.

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» ΣτΕ: Αντισυνταγματικός ο τρόπος ορισμού αντιδημάρχου στις μονοεδρικές περιφέρειες

Επίθεση στο ΚΕΠ Κορωπίου: Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει καρέ καρέ την επίθεση

Κορωνοϊός: 63 νεκροί και 7.317 νέα κρούσματα – Στους 556 οι διασωληνωμένοι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 13:38