search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 22:15
MENU CLOSE

Ορφέας Παπαδόπουλος κατά Μαυρικίου: «Λέει ψέματα, με διασύρει δημόσια» (Video)

19.11.2021 11:45
orfeas-papadopoylos-new

Την απάντησή του στον Μαυρίκιο Μαυρικίου έδωσε ο Ορφέας Παπαδόπουλος αναφορικά με τον ισχυρισμό του ότι κόλλησε με κορωνοϊό κι έθεσε σε κίνδυνο τον θίασο.

«Τον παρακαλέσαμε να εμβολιαστεί και από ότι ξέρω δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο. Στη συνέχεια όμως κόλλησε και έθεσε σε κίνδυνο όλο τον θίασο για να μείνει άνεργος το καλοκαίρι. Είναι ανεύθυνο» είχε πει μια μέρα νωρίτερα ο μουσικός και παραγωγός με τον Ορφέα Παπαδόπουλο να διαψεύδει κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του.

«Λέει ψέματα. Όλο είναι ένα ψέμα για αυτό και σοκαρίστηκα πολύ. Στην αρχή στεναχωρήθηκα αλλά στη συνέχεια σοκαρίστηκα. Για το πως ένας άνθρωπος, ενώ είχαμε μια ομαλή συνεργασία, βγαίνει και λέει τέτοια ψέματα για μένα και με διασύρει δημόσια.

Επίσης, δεν υπάρχει ταυτόχρονα κανένας έλεγχος από ένα μεγάλο κανάλι όπως το δικό σας ώστε τουλάχιστον να ενημερωθώ για να δώσω την άδεια να παιχτούν τα προσωπικά μου δεδομένα

Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά που λέει. Δεν έχω αντικατασταθεί σε καμία παράσταση, δεν έχει αναγκαστεί να ακυρώσει καμία παράσταση εξαιτίας μου, αρνητής δεν δήλωσα ποτέ αλλά και εάν δήλωσα είναι δικαίωμα μου και δεν έχει κανένα δικαίωμα να το πει δημόσια. 

Πριν κολλήσω κορωνοϊό είχαμε να κάνουμε παράσταση για περισσότερο από μια εβδομάδα, κολλάω, μένω για δεκατέσσερις ημέρες σε καραντίνα και μια παράσταση που ήταν να γίνει μέσα σε αυτό το χρονικό πλαίσιο αναβλήθηκε λόγω του τριήμερου πένθους για τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη.

Μεταφέρθηκε, λοιπόν, για την 1η Οκτώβρη στην οποία και ήμουν κανονικά. Είναι λίγο τρελό όλο αυτό που γίνεται, είναι τρελά όλα αυτά που άκουσα» είπε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας ότι αν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δεν του ζητήσει συγγνώμη, σκοπεύει να κινηθεί νομικά.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Τούνη: Οργή στο Twitter για την influencer – «Τους πέταξα 50 ευρώ κι έφυγα»

Νίκος Μουτσινάς στην Αννίτα Πάνια: «Θέλω να αποκτήσω δύο παιδιά, είμαι στη διαδικασία» (Videos)

Τζένη Μπαλατσινού στο «Ενώπιος Ενωπίω»: Ο 8μηνος χωρισμός της από τον Κικίλια και οι δυσκολίες στον τοκετό (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 22:15