search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 03:30
MENU CLOSE

Κορωνοϊός – Λαμία: Διασωληνώθηκε 24χρονος – Στο νοσοκομείο κι 22χρονος αδελφός του

20.11.2021 12:54
METH_NEW

Αυξάνονται συνεχώς οι νέοι άνθρωποι με κορωνοϊό που νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Νεαρός άνδρας, 24 ετών, χρειάστηκε να μεταφερθεί σε ΜΕΘ, στη Λαμία, μετά τη ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία του μετά από τέσσερις ημέρες νοσηλείας σε απλό θάλαμο.

Σύμφωνα με το LamiaReport στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται και ο 22χρονος αδελφός του, επίσης ανεμβολίαστος, έχοντας κι εκείνος νοσήσει βαριά από την covid-19.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λαμίας οι 7 από τους 12 ασθενείς είναι ηλικίας κάτω των 58 ετών. Ακόμη πιο μικρές είναι οι ηλικίες των ασθενών στην Κλινική, όπου το δυναμικό ανέρχεται σε 57 ασθενείς. Οι τελευταίες 8 εισαγωγές αντιστοιχούν σε 4 άνδρες και 4 γυναίκες με ηλικίες από 32 έως 83 ετών. Οι 7 εξ αυτών είναι από τη Λαμία και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου.

Αποσωληνώθηκε 37χρονη

Αισιόδοξα είναι πάντως τα νέα από την εξέλιξη της πορείας της υγείας της 37χρονης που είχε διασωληνωθεί στις 11 Νοεμβρίου. Η νεαρή γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, φαίνεται πως νίκησε τον κορωνοϊό αφού κατάφερε να βγει από τη ΜΕΘ. Πλέον νοσηλεύεται στην Κλινική.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η φωτογραφία χωρίς μάσκα, τα κατεστραμμένα ρούχα και τα σημάδια από το βιτριόλι (Video & Photos)

Καλλιάνος: Νοσούν με κορωνοϊό και οι δύο γονείς μου

Ισπανός ΥΠΕΞ: Υπεράνω πάσης αμφιβολίας η αλληλεγγύη της Ισπανίας σε Ελλάδα και Κύπρο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06