search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 08:03
MENU CLOSE

Έλενα Παπαρίζου: Η επιστροφή στα Madwalk και το πρώτο της… μπότοξ! (Video)

22.11.2021 11:26
elena-paparizoy-new

Στην καριέρα της, στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Eurovision, αλλά και στην πρώτη της αισθητική επέμβαση στο πρόσωπο αναφέρθηκε η Έλενα Παπαρίζου.

Με αφορμή τα Madwalk, όπου επιστρέφει έπειτα από 8 χρόνια, η τραγουδίστρια μιλά για όλους και για όλα, ενώ δηλώνει απόλυτα συμβιβασμένη με τον χρόνο που περνά.

«Είχα 8 χρόνια να εμφανιστώ στα Madwalk, γιατί ποτέ δεν συνέπιπταν οι χρόνοι μας. Στη σκηνή θα είναι όλα λευκά. Πολλά παιδιά με συναντούν και μου λένε ότι έχουν μεγαλώσει μαζί μου, και εγώ έχω μεγαλώσει. Δουλεύω από 17χρονών, είναι χαρά μου να το ακούω αυτό το πράγμα. Ακόμα και η Δέσποινα Βανδή μεγάλωσε με τα τραγούδια μου», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:

«Μου αρέσει να ωριμάζω στην ζωή μου, δέχομαι τις αλλαγές που γίνονται και στο σώμα μου. Τα αποδέχομαι. Το ότι δεν είμαι 20 μου δίνει την ευκαιρία να καμαρώσω τα 20χρονα. Φέτος έκανα πρώτη φορά κάτι baby botox για να δοκιμάσω, μια χαρά νομίζω είναι, δεν είναι πολύ», είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείσα για το ενδεχόμενο να επιστρεψει κάποια στιγμή στη Eurovision, η Έλενα Παπαρίζου δεν αποκλείει τίποτα.

«Δε μου έχει τύχει το κατάλληλο τραγούδι, την κατάλληλη στιγμή. Εννοείται θα πάω, την αγαπώ την πατρίδα μου και θα μπορούσα άνετα να την εκπροσωπήσω» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

DWTS: Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε από το σόου χορού του Star

«Φάρμα»: Η τρολ συνέντευξη του Γαρδέλη για το παιχνίδι (Video)

Χάρης Ρώμας: «Έχω αντικαταστήσει ηθοποιό μου επειδή δεν εμβολιαζόταν» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 07:59