search
ΤΕΤΑΡΤΗ 12.06.2024 13:18
MENU CLOSE

Λονδίνο: Νεκρή η πρώην σύζυγος φυλακισμένου ρώσου μεγιστάνα

22.11.2021 18:38
london
Πηγή: Pixabay

Αναπάντητα ερωτήματα υπάρχουν για τον αιφνίδιο θάνατο της πρώην συζύγου ενός ρώσου επιχειρηματία και πρώην γερουσιαστή, ο οποίος φέρεται να εμπλεκόταν στην εκτέλεση συμβολαίων θανάτου.

Η 52χρονη Ιρίνα Ιζμεστίεβα βρέθηκε νεκρή την περασμένη Παρασκευή στην πολυτελή κατοικία της στο δυτικό Λονδίνο. Φίλοι της ανέφεραν ότι πέθανε έπειτα από αρκετές ημέρες κατά τις οποίες δεν ένιωθε καλά. Προσθέτουν ότι είχε βήχα (δεν είχε όμως Covid) και έπαιρνε αντιβίωση.

Η αστυνομία δεν εντόπισε κάτι ύποπτο στον θάνατο της Ιζμεστίεβα, ωστόσο πρόσωπα του φιλικού της περιβάλλοντος ζήτησαν να ελεγχθεί το ζήτημα από τη μυστική υπηρεσία MI5.

Με καταγωγή από την Ουκρανία, η Ιζμεστίεβα (γνωστή και ως Ιρίνα Φορντ) είχε έλθει στη Βρετανία το 2007 και γρήγορα έγινε γνωστή στους κύκλους της υψηλής κοινωνίας. Είχε παρευρεθεί μάλιστα το 2012 σε εκδήλωση όπου έλαβε μέρος και ο πρίγκιπας Χάρι, γράφουν οι Times . Ηταν επικεφαλής εταιρείας τηλεοπτικών παραγωγών και μητέρα δύο παιδιών.

Η κατοικία της Ιζμεστίεβα είχε αγοραστεί το 2006 για 8,85 εκατ. στερλίνες από εταιρεία με έδρα τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους.

Διαβάστε επίσης

Κορωνοϊός: Σοκ με τριψήφιο αριθμό θανάτων, πάνω από 600 διασωληνωμένοι

Εξοικονομώ: Πώς θα γλιτώσετε χρήματα στο σπίτι σας με απλές κινήσεις

Big Brother: Αναστάτωση μετά την αποχώρηση του Νάσου (Photos/Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 12.06.2024 13:16