search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 17:16
MENU CLOSE

Champions League: Η Τσέλσι διέλυσε τη Γιουβέντους – Κίνδυνος αποκλεισμού της Μπαρτσελόνα (Videos)

23.11.2021 23:58
chelsea_juventus

Η Τσέλσι έδωσε παράσταση πρωταθλήτριας Ευρώπης και υπέβαλε τη Γιουβέντους στην πιο βαριά εκτός έδρας ήττα της ιστορίας της στο Champions League (4-0), πιάνοντας έτσι κορυφή μία στροφή πριν από το φινάλε.

Η Τσέλσι δεν είχε σκοπό να περιοριστεί στην δεύτερη θέση του ομίλου και είχε στοχεύσει το παιχνίδι κόντρα στην (συμ)πρωτοπόρο Γιουβέντους, το οποίο και εν τέλει μετέτρεψε σε παράσταση για έναν ρόλο, αλλά και σε ένα πρωτοφανές κάζο για τους Μπιανκονέρι.

Με απόλυτα κυριαρχική εμφάνιση και τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ, η ομάδα του Τόμας Τούχελ διέλυσε με 4-0 τη Γηραιά Κυρία, την υπέβαλε στην πιο βαριά ήττα εκτός έδρας στο Champions League καθώς και στην πρώτη της με 4+ γκολ σε όλες τις διοργανώσεις από το 2004 (!), καλύπτοντας έτσι και το σκορ του αγώνα στο Τορίνο για να την προσπεράσει στην ισοβαθμία, μία αγωνιστική πριν το φινάλε.

Κίνδυνος αποκλεισμού για την Μπαρτσελόνα

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος κατέβασε ρολά στο «Καμπ Νου» κράτησε την Μπαρτσελόνα στο μηδέν (0-0 με την Μπενφίκα) και πλέον οι Καταλανοί βρίσκονται πολύ κοντά στον αποκλεισμό τους από την επόμενη φάση.

Η ομάδα του Τσάβι ήθελε νίκη έστω και με… μισό – μηδέν για να πάρει την πρόκριση, όμως το πολυπόθητο γκολ δεν ήρθε ποτέ. Στις μετρημένες πέντε μεγάλες στιγμές που έφτιαξε, η μπάλα δεν μπήκε ποτέ στα δίχτυα, μάλιστα στις καθυστερήσεις ο Σεφέροβιτς αστόχησε σε κενή εστία, κάνοντας τον Ζόρζε Ζεσούς να πέσει σχεδόν λιπόθυμος στο έδαφος.

Ο Βλαχοδήμος είχε τις κατάλληλες απαντήσεις στις προσπάθειες από Γιουσούφ Ντεμίρ (8’), Τζόρντι Άλμπα (28’), ενώ όταν ο υπερδραστήριος Ντεμίρ πήγε να μιμηθεί τον Μέσι με ένα περίτεχνο σουτ από την συμβολή της περιοχής, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι (43’).

Το βροχερό Καμπ Νου δεν βοήθησε τους παίκτες του Τσάβι, που όσο περνούσε η ώρα πνίγονταν από το άγχος τους. Ο Βλαχοδήμος απογειώθηκε και απέκρουσε κεφαλιά του Ντε Γιονγκ (68’), ενώ από μία από τις πολλές σέντρες, ο Αραούχο πίστεψε ότι έδωσε την λύση (81’) όμως ο σκόρερ υποδείχθηκε ορθώς σε θέση οφσάιντ.

Η Μπενφίκα με υποδειγματική οργάνωση έπαιξε και πήρε την ισοπαλία, μάλιστα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων θα μπορούσε να καθαρίσει από απόψε την δουλειά.

Διαβάστε επίσης

Προβλήματα από την κακοκαιρία στην Αττική – Σε ποιους δρόμους έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Champions League: Βιγιαρεάλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2 και «διαβολική» πρόκριση στους 16 (Video)

Θεσσαλονίκη: 26 κρούσματα κορωνοϊού σε γηροκομείο της Θέρμης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 17:15