search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:26
MENU CLOSE

Έκοψε τα δύο του δάχτυλα για να μετατραπεί σε …Allien (Video/Photos)

23.11.2021 09:55
Untitled design (1)

Η τρέλα δεν πάει στα …βουνά. Ενας Γάλλος, ο Anthony Loffredo, ή Black Alien Project όπως είναι γνωστός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχει κάνει ότι χρειάζεται για να μεταμορφωθεί σε …Άλιεν.

Έχει καλύψει πλήρως το σώμα του και το κεφάλι του με τατουάζ, έχει αμέτρητα piercing, όμως επειδή δεν ήταν ικανοποιημένος προχώρησε και σε κάποιες επεμβάσεις, όπως για παράδειγμα σε αφαίρεση μύτης και χειλιών.

Και πάλι όμως δεν ήταν …ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, όπως αναφέρει το gazzetta. Έτσι αποφάσισε να κάνει μία ακόμα επέμβαση.

Έτσι ταξίδεψε στο Μεξικό για να αφαιρέσει δύο δάχτυλα από το αριστερό του χέρι. Στη συνέχεια ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram, με τη νέα του εμφάνιση που δείχνει να την απολαμβάνει, αφού πλέον δεν θυμίζει σε τίποτα άνθρωπο.

Εκτός από την αφαίρεση των δακτύλων και της μύτης του, έχει κόψει τα δύο του αυτιά, έχει κάνει μαύρα τατουάζ στα μάτια του, έχει τοποθετήσει δερματικά εμφυτεύματα στο πρόσωπό του και έχει κόψει τη γλώσσα του στα δύο.

Διαβάστε επίσης

Τραγωδία στη Βουλγαρία: 45 άνθρωποι νεκροί από φωτιά σε λεωφορείο – 12 παιδιά ανάμεσα στα θύματα (Video)

Γαλλία: Θετικός στον νέο κορωνοϊό ο πρωθυπουργός Ζαν Καστέξ

Kορωνοϊός-Ισραήλ: Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί στα παιδιά 5-11 ετών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:25