search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:25
MENU CLOSE

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ποια είναι τα φαβορί και τα αουτσάιντερ σύμφωνα με τις στοιχηματικές αποδόσεις

24.11.2021 19:09
KINAL_new

Με τις εκλογές για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ να είναι προ των πυλών ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν  οι στοιχηματικές αποδόσεις για τους έξι υποψηφίους.

Φαβορί,  σύμφωνα με την ελληνική στοιχηματική εταιρεία Stoiximan, που είναι η πρώτη που «μπήκε στον χορό» είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης στο 2.00, ενώ μία μονάδα παραπάνω βρίσκονται οι Ανδρέας Λοβέρδος και Γιώργος Παπανδρέου,  πράγμα που επιβεβαιώνει την εκτίμηση που προκύπτει και από τις δημοσκοπήσεις ότι η εκλογή είναι ανοικτή για τους 3 βασικούς υποψηφίους.

Αουτσάιντερ για την πρωτιά δίνονται οι Χάρης Καστανίδης, Παύλος Γερουλάνος και Παύλος Χρηστίδης, που «φτάνουν» απόδοση 100.00.

Η δυνατότητα στοιχηματικής επιλογής δίνεται στην κατηγορία «Πολιτική» και τις υποκατηγορίες «Ελλάδα – Εκλογή Ηγεσίας – Μακροχρόνια – Κίνημα Αλλαγής – Εσωκομματικές εκλογές 2021».

Διαβάστε επίσης:

Νέα Δημοκρατία: Με σύνθημα «Ελλάδα για όλους» το 14ο Συνέδριο

Το όνομα του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσαν σε αίθουσα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Μόνο με εμβολιασμένους και rapid test οι συγκεντρώσεις του Λοβέρδου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:24