search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:44
MENU CLOSE

Νεκρή βρέθηκε 23χρονη αγνοούμενη έγκυος – Ήταν στα αζήτητα για ένα μήνα

24.11.2021 21:31
police_new

Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση 23χρονης εγκύου και μητέρας τριών παιδιών, η οποία είχε εξαφανιστεί στις αρχές του Οκτωβρίου από την Κυψέλη.

Όπως αποδείχτηκε, η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή την ίδια ημέρα που εξαφανίστηκε, δηλαδή στις 8 Οκτωβρίου 2021. Για την εξαφάνιση είχε εκδοθεί Missing Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού» έναν μήνα μετά, στις 3 Νοεμβρίου.

Η σορός της εντοπίστηκε σε έναν δρόμο κοντά στο σπίτι της στην Κυψέλη. Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν τόσο καιρό σε ψυγείο νοσοκομείου και τελικά θάφτηκε ως άγνωστη μαζί με το αγέννητο παιδί της.

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε από την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, η οποία ενημέρωσε την Τετάρτη (24/11) το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η σορός της 23χρονης ταυτοποιήθηκε χτες «με μεγάλη καθυστέρηση» από άτομο του οικογενειακού της περιβάλλοντος.

Διαβάστε επίσης

Μην χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021

Βόρεια Εύβοια: Την άνοιξη θα ξεκινήσουν τα έργα για την ανασυγκρότηση της περιοχής – Πού θα γίνουν

Πέθανε η γυναίκα που παρασύρθηκε από συρμό του Προαστιακού στην Κωνσταντινουπόλεως

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:42