search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:11
MENU CLOSE

Απίστευτο σκηνικό στη Νάουσα: Δάγκωσε ιδιοκτήτη καφετέριας επειδή του ζήτησε πιστοποιητικό εμβολιασμού (Video)

25.11.2021 15:36
estiasi_new

Πανικό προκάλεσε ενας 77χρονος στη Νάουσα, ο οποίος απαιτούσε να μπει σε καφετέρια αλλά και άλλα καταστήματα χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά, είτε εμβολιασμού, είτε νόσησης, είτε rapid test και έφτασε μάλιστα στο σημείο να δείρει και να δαγκώσει στο μάγουλο τον ιδιοκτήτη επειδή του ζήτησε τον απαιτούμενο έλεγχο.

Μάλιστα, ο ηλικιωμένος, έδειξε στον καταστηματάρχη ένα εξιτήριο νοσοκομείο, και όταν ο πρώτος του ζήτησε να περάσει έξω από το μαγαζί του για να μην επιβαρυνθεί με το υπέρογκο πρόστιμο η επιχείρηση, αυτός άρχισε να τον βρίζει, τον χτύπησε και τον δάγκωσε στο μάγουλο!

Ο ατυχος άνδρας μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο για να του κάνουν ράμματα αλλά και μοριακό τεστ για να ελεγχθεί για covid.

Όμως, ο «ζόρικος» 77χρονος δεν σταμάτησε εκεί, αλλά προσπάθησε να μπει και σε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών χωρίς να φορά μάσκα. Όταν οι υπάλληλοι δεν του επέτρεψαν την είσοδο, δεν δίστασε να… φτύσει έναν από αυτούς.

Ο ηλικιωμένος κύριος τελικά συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για πρόκληση σωματικής βλάβης, εξύβριση και παραβίαση των μέτρων για την αντιμετώπιση ασθενειών, του όρισε τακτική δικάσιμο και έδωσε προφορική εντολή να αφεθεί ελεύθερος.

Διαβάστε επίσης

Ρουβίκωνας: Συνθήματα έξω από τα σπίτια της Γκάγκα και του Σκέρτσου (Video)

Κυκλάδες: Κατακλύζονται τα νησιά από μωβ μέδουσες (Photo)

Aπάτη: Πλήρωναν για κινητό τηλέφωνο και τους έστελναν… μπουκάλια με νερό (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:10