search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 14:34
MENU CLOSE

Βρετανία: Εργοδότης απαγόρευσε στους υπαλλήλους να φορτίζουν τα κινητά τους

25.11.2021 20:22
fortish_kinhtou
Πηγή: Pixabay

Ένας εργοδότης στην Αγγλία ξεπέρασε κάθε όριο, καθώς απαγόρεψε στους εργαζόμενούς του να φορτίζουν τα κινητά τους, με τη… δικαιολογία ότι «είναι κλεψιά και θα τους χρεώνει».

Πιο συγκεκριμένα, όπως έβγαλαν εργαζόμενοι στα social media, τους είχε απαγορεύσει να φορτίζουν τα κινητά τους ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή, καθώς όπως είπε, τον χρέωναν οπότε θα έπρεπε να τους χρεώνει. Πραγματικά, μια απαίτηση άνω ποταμών.

Πιο συγκεκριμένα, το πλήρες σημείωμα που άφησε ανέφερε: «Κανείς δεν δικαιούται να «φορτίσει» οποιοδήποτε κινητό τηλέφωνο ή άλλες ηλεκτρικές συσκευές σε αυτές τις εγκαταστάσεις» συνέχισε δε αναφέροντας: «Είναι κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος και μπορεί να διαπιστώσετε ότι έχει γίνει παρακράτηση από τον μισθό σας».

Έκλεισε μάλιστα το μήνυμά του, με το εξής: «Τα τηλέφωνα πρέπει να είναι κλειστά».

Όπως καταλαβαίνει κανείς, αυτή η απόφαση εξόργισε τον κόσμο, με πολλούς να αναφέρουν στα social media ότι θα είχαν αποχωρήσει αν ο εργοδότης τους, τους ζητούσε κάτι τέτοιο.

Διαβάστε επίσης

Σπύρος Μπιμπίλας: Περιγράφει τα γυρίσματα του The Crown – Ποιον υποδύθηκε

Συνελήφθη φαρμακοποιός που εξέδιδε «μαϊμού» πιστοποιητικά rapid test (Video)

Κορωνοϊός: Στη δίνη της «πανδημίας των ανεμβολίαστων»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 14:28