search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 23:38
MENU CLOSE

Γιάννης Βογιατζής στο «Ενώπιος Ενωπίω»: «Ήθελα ο Βοσκόπουλος να μου εξηγήσει σε τι έφταιξα» (Video)

26.11.2021 08:59
giannis-vogiatzis-new

Σε μια σπάνια τηλεοπτική του εμφάνιση ο Γιάννης Βογιατζής συνάντησε, το βράδυ της Πέμπτης, τον Νίκο Χατζηνικολάου στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Μεταξύ άλλων, ο ερμηνευτής αναφέρθηκε στον αείμνηστο Τόλη Βοσκόπουλο με τον οποίο διατηρούσαν στενή φιλία μέχρι που ξαφνικά οι δυο τους έχασαν επαφή.

«Με τον Τόλη ήμουν από το πρωί μέχρι το βράδυ μαζί. Γράφαμε τραγούδια, λέγαμε τα δικά μας. Κάποια στιγμή, όταν χώρισε με την Στέλλα Στρατηγού και έκανε δεσμό με τη συγχωρεμένη την Ζωίτσα, δεν ξέρω τι συνέβη και δεν έχω καταλάβει ακόμα το γιατί.

Δηλαδή έφυγε από την ζωή και λυπηθήκαμε πάρα πολύ έτσι όπως έφυγε. Είχαμε χρόνια να μιλήσουμε. Μόνο μια φορά είχαμε μιλήσει, όταν πια ήταν με την Γκερέκου, στου Ψυρρή συναντηθήκαμε και είπαμε μια καλησπέρα πολύ τυπικά.

Ήθελα κάποια στιγμή, του το έλεγα, να μου εξηγήσει για ποιο λόγο… Σε τι έφταιξα… Για να το παραδεθχώ. Από το μυαλό μου περνάει ότι μπορεί να φοβόντουσαν μήπως του βάλω λόγια επειδή ήμασταν πολύ κολλητοί αλλά δεν το έχω καταλάβει ακόμα αυτό. Ποτέ μου δεν το έχω καταλάβει. Τον αγαπούσα όμως πάρα πολύ τον Τόλη» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

«Mόνο η Βανδή ήταν καλεσμένη στην εκδήλωση, εκείνη έφερε τον Μπισμπίκη», λέει ο Λιάρος- Διάψευση Λαζόπουλου

H Μαντόνα σοκάρει το instagram στα 63: Ημίγυμνη με ψηλοτάκουνα και «έναν άγγελο να την προσέχει»

Σπύρος Μπιμπίλας: Περιγράφει τα γυρίσματα του The Crown – Ποιον υποδύθηκε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 23:29