search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:30
MENU CLOSE

Το «Game of Chefs»… κρεμάει το σκούφο του – Στις 2 Δεκεμβρίου ο τελικός

26.11.2021 17:41
GAME_CHEFS

Έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Και, προγραμματισμένο εξ αρχής, τελειώνει στην «ώρα του». Το περιβόητο «Game of Chefs» την ερχόμενη Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου ολοκληρώνει τον κύκλο μαγειρικών του, βγάζει νικητή και αποχαιρετά. Αποχαιρετά κανονικά και όχι εσπευσμένα.

 Ήταν ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο για το πρώτο μισό της σεζόν. Παραγωγή που λανσαρίστηκε ως περίπου αντίπαλο δέος του «MasterChef».

Η απόδοση του πιθανόν να ικανοποίησε το κανάλι τηρουμένων των συνθηκών, αν και ίσως να περίμενε κάτι καλύτερο. Όμως έπεσε πάνω στη χρονιά που ξαναλάμπει το αστέρι της ελληνικής μυθοπλασίας.

Η ουσία είναι πως το «Game of Chefs» αποχαιρετά.  Στη θέση του, τέσσερα βράδια αργότερα 9του Αγίου Νικολάου ανήμερα), την ίδια ώρα, θα ξεφυτρώσει το βουκολικό ριάλιτι «Η φάρμα» με τον Σάκη Τανιμανίδη.

«Αγρότες» θα είναι μεταξύ άλλων η ολυμπιονίκης Αθανασία Τσουμελέκα,  ο πρώην πολιτικό Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο ηθοποιός Σταμάτης Γαρδέλης, η τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη, η παρουσιάστρια Μαίρη Μηλιαρέση, η πρώην τηλεπερσόνα Σάσα Μπάστα.

Διαβάστε επίσης

Μετάλλαξη Μποτσουάνα: Απαγορεύσεις από ΕΕ για πτήσεις από Νότια Αφρική- Οι ΗΠΑ μελετούν τα δεδομένα λέει ο Φάουτσι

Big Brother: Ένα κρυφό έπαθλο αλλάζει τα δεδομένα (Photos/Video)

Κορωνοϊός: Συναγερμός για τη μετάλλαξη της Μποτσουάνα στην Ελλάδα – Επανελέγχονται όλα τα θετικά PCR των τελευταίων 15 ημερών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:30