search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 23:19
MENU CLOSE

James Καφετζής: Η Άννα Μαρία Βέλλη μου είχε μιλήσει στο Survivor για την κακοποίησή της (Video)

27.11.2021 11:43
anna_maria_velli
Πηγή: instagram

Για την κακοποιητική σχέση στην οποία υπήρξε μίλησε η Άννα Μαρία Βέλλη, μετά την ανάρτηση – «γροθιά».

«Ήμουν σε κακοποιητική σχέση. Προσπαθούσα να φύγω, και είναι πολύ δύσκολο. Κατάλαβα ότι πρέπει να φύγω όταν κινδύνευσε σοβαρά η ζωή μου. Η χειριστική σχέση είναι ότι σε πείθω ότι εσύ είσαι το πρόβλημα. Ενώ είχα πολλή αυτοπεποίθηση, έφτασα στο σημείο να μη θέλω να με δω στον καθρέφτη», είπε μεταξύ άλλων στον Κονίλο στο youtube.

»Τον συντηρούσα και με έλεγε τσιγκούνα. Ζούσα με έναν άνθρωπο και κατέληξα να τρώω ξύλο. Ο κόσμος έλεγε ότι θα με προωθήσει γιατί είναι διάσημος. Επέλεξα να μη μιλήσω όταν ήμουν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, για να μην κακοποιηθεί η ψυχούλα μου. Τη στιγμή που συνέβαινε έκανε χιούμορ για να μπορέσω να το αντιμετωπίσω. Αν οι φίλοι του τον ξέκοβαν, ίσως να έπαιρνε ένα έξτρα μάθημα», συνέχισε.

Τζέιμς Καφετζής: «Όταν έμαθα ποιος είναι είπα “αποκλείεται, αυτός είναι πολύ καλό παιδί”»

O Τζέιμς Καφετζής μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» και αποκάλυψε πως γνώριζε όσα είχαν συμβεί από τότε που βρίσκονταν και οι δυο στο Survivor.

«Μου είχε μιλήσει στο Survivor για αυτό. Μου έκανε εντύπωση το ποιος ήταν ο άνθρωπος που το έκανε αυτό, είπα “αποκλείεται, είναι πολύ καλό παιδί”. Το άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι πώς, ενώ είναι πολύ δυναμική, δεν είχε βγει να μιλήσει για αυτό. Της είχα πει να βγει να το πει, και μου είχε πει ότι το σκέφτεται. Φοβόταν ότι θα κατακρίνουν εκείνη. Νομίζω του είχε κάνει και ασφαλιστικά μέτρα. Είχε φάει ξύλο, αίματα, το κεφάλι στο πλακάκι. Μπράβο που βγήκε και το είπε. Ήταν μαζί περίπου ένα χρόνο. Δεν ξέρει κανείς τι γίνεται πίσω από κλειστές πόρτες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τζέιμς Καφετζής.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός – Τζανάκης: «Μπορεί να ξεπεράσουμε τους 20.000 νεκρούς»! (Video)

Εφημερίδα «Αυγή»: Ανακοίνωσε πρόγραμμα οικονομικής αναδιάρθρωσης με οικειοθελή αποχώρηση

«Η Γη της Ελιάς» – spoiler: Η Ιουλία τα φτιάχνει με τον Κουράκο – Ο Στάθης τρελός από ζήλια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 23:16