search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 10:40
MENU CLOSE

Αιμιλιανός Σταματάκης: Ποιος είναι ο αντικαταστάτης του Άρη Σερβετάλη στον «Ρινόκερο» (Video)

29.11.2021 11:35
aimilianos-stamatakis-new

O Αιμιλιανός Σταματάκης είναι ο ηθοποιός που θα πάρει τη θέση του Άρη Σερβετάλη στην παράσταση «Ρινόκερος», έπειτα από την αποχώρηση του δεύτερου λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού που δεν επιτρέπουν στους ανεμβολίαστους την είσοδό τους στα θέατρα.

Οι δύο ηθοποιοί είχαν, μάλιστα, συναντηθεί πρόσφατα επαγγελματικά με τον έναν να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και τον άλλον τον δεύτερο.

Συγκεκριμένα, οι δυο ηθοποιοί συνεργάστηκαν στην αρχαία ελληνική τραγωδία «Ορέστης» του Ευριπίδη η οποία παρουσιάστηκε στην Επίδαυρο σε μετάφραση Γιώργου Χειμωνά και σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα.

Πρωταγωνιστής της παράστασης στον ρόλο του Ορέστη ήταν ο Αρης Σερβετάλης, ενώ ο Αιμιλιανός Σταματάκης υποδυόταν τον Πυλάδη.

Ποιος είναι όμως ο Αιμιλιανός Σταματάκης;

Ο Αιμιλιανός Σταματάκης είναι 31 ετών, γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών, ενώ έχει πτυχίο Θεατρικών Σπουδών από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Είναι ένας ταλαντούχος ηθοποιός, με πλούσιο βιογραφικό παρά το νεαρό της ηλικίας του, ενώ έχει ξεχωρίσει με τις ερμηνείες του κυρίως σε παραστάσεις μιούζικαλ.

Αφού αποφοίτησε από τη σχολή, πρωταγωνίστησε στις «Καμπάνες του Edelweiss» στο θέατρο Πάνθεον, τη ροκ όπερα του Νίκου Καρβέλα και επελέγη στις οντισιόν για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο πλευρό της Άννας Βίσση με την υποκριτική του παρουσία να προκαλεί εξαιρετικά θετικές εντυπώσεις.

Ακολούθησαν εξαιρετικές ερμηνείες στις οποίες συνδύαζε άριστα την υποκριτική με το τραγούδι στις παραστάσεις Jesus Christ Superstar (2018) που παρουσιάστηκε στο θέατρο Ακροπόλ σε σκηνοθεσία Θέμιδος Μαρσέλλου, αλλά και στον “Άνθρωπο που γελά” (2019) που ανέβηκε στο Εθνικό Εθνικό Θέατρο σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αμπαζή.

Διαβάστε επίσης:

Μιχάλης Ζαμπίδης: Η στιγμή που «τσακώνει» τους διαρρήκτες να μπαίνουν στο σπίτι του (Video)

Θέμης Αδαμαντίδης: Τροχαίο και τραυματισμός για τον τραγουδιστή

Δέσποινα Βανδή: Το κομμάτι που τραγούδησε για τον Βασίλη Μπισμπίκη – Νέα κοινή έξοδος για το ζευγάρι (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 10:39