search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 04:15
MENU CLOSE

Ράδιο Αρβύλα: Το βίvτεο που εξόργισε τον ΣΚΑΪ και έστειλε εξώδικο σε Κανάκη – ΑΝΤ1 (Video)

29.11.2021 09:46
kanakis_new

Δεν μάσησε τα λόγια του ο Αντώνης Κανάκης με αφορμή την κυκλοφορία του ροζ βίντεο μέσα από το σπίτι του «Big Brother».

Βίvτεο που ήταν εξαρχής ξεκάθαρο πως αποκτήθηκε παράνομα από ανθρώπους της παραγωγής του ριάλιτι, οι οποίοι όπως λέγεται απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους με συνοπτικές διαδικασίες.

Με ένα καυστικό βίvτεο που… στόλιζε το συγκεκριμένο ριάλιτι αλλά και τον ΣΚΑΪ, οι «Ράδιο Αρβύλα» σχολίασαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο στην εκπομπή της Τετάρτης όσα έφτασαν στα μάτια των τηλεθεατών μέσω social media, ενώ παράλληλα πρόβαλλαν αποσπάσματα του βίντεο έχοντας φυσικά επεξεργαστεί την εικόνα «θολώνοντας» τα επίμαχα σημεία των εμπλεκομένων.

Ο Αντώνης Κανάκης, από τη μεριά του, χαρακτήρισε ειρωνικά τον ΣΚΑΪ ως «κανάλι των ντοκιμαντέρ», προσθέτοντας ότι «το μόνο ελπιδοφόρο από όλη αυτή την ιστορία είναι ότι το ‘Big Brother’ δεν το παρακολουθεί κανείς».

Ο ΣΚΑΪ πέρασε στην αντεπίθεση, εκδίδοντας ανακοίνωση το βράδυ της Πέμπτης στην οποία αναφέρει πως το συγκεκριμένο υλικό αποκτήθηκε κι αποτυπώθηκε αθέμιτα και προανήγγειλε νομικές ενέργειες κατά παντός υπευθύνου κι όσων το αναπαρήγαγαν. Το Σάββατο εστάλη εξώδικο από τον ΣΚΑΙ στον ΑΝΤ1 και στους Ράδιο Αρβύλα για τη συγκεκριμένη αναφορά, επειδή χρησιμοποιήθηκε παράνομο αποκτηθέν υλικό και ζήτησαν να μην επαναληφθεί κάτι ανάλογο.

Ιδού το βίvτεο που εξόργισε τον ΣΚΑΪ (41.00):

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Αυτές τις αλλαγές στο σενάριο θέλει ο γιος της πραγματικής Καλλιόπης (Video)

Μαρία Ηλιάκη: Στο πλατό του «Τι Λες Τώρα» ο σύντροφός της (Video)

Τσακαλίδης-«Kραυγή Aπόγνωσης»: «Να ξαναγυρίσω στην Β. Εύβοια να φωτογραφίσω τη χαρά και την ανακούφιση» (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58