search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 20:58
MENU CLOSE

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το ΒΒC θέλει να κάνει ντοκιμαντέρ την δολοφονία της Καρολάϊν (Video)

30.11.2021 13:09
babis-new3

Η υπόθεση της γυναικτονίας της Καρολάιν Κραουτς αν μη τι άλλο συγκλόνισε την ελληνική κοινωνία. Αλλά όχι μόνο, όπως φαίνεται.  

Παραγωγοί από την Βρετανία έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον να κάνουν ντοκιμαντέρ τα όσα συνέβησαν ανάμεσα στο ζευγάρι αλλά και ότι έγινε εκείνο το μοιραίο βράδυ στα Γλυκά Νερά. 

Για το έγκλημα ενδιαφέρον για την παραγωγή ντοκιμαντέρ έχουν δείξει τόσο το BBC, όσο και το Βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 4 – και τα δύο είναι βασικά κανάλια κοινής λήψης στη Βρετανία.

Σημειώνεται ότι η δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν Κράουτς απασχόλησε ιδιαίτερα και τα ΜΜΕ στην Βρετανία, καθώς η άτυχη κοπέλα ήταν Βρετανή υπήκοος. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, παραγωγός τηλεοπτικής εταιρείας από το Λονδίνο επικοινώνησε με τον δικηγόρο του 32χρονου πιλότου, και του ζήτησε να έρθει σε επαφή με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται, προκειμένου να του παραχωρήσει τα πνευματικά δικαιώματα για την παραγωγή με θέμα την δολοφονία στα Γλυκά Νερά.

Αρνητική, ωστόσο, ήταν η απάντηση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου σύμφωνα με τον δικηγόρου του Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη.  «Ο εντολέας μου δεν επιθυμεί να συναινέσει στην παραγωγή ταινίας ή ντοκιμαντέρ για την τραγική αυτή υπόθεση. Είναι αρνητικός», δήλωσε ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Επίσης, παραγωγοί του Channel 4 έχουν επικοινωνήσει με την σύμβουλο ψυχικής υγείας Ελένη Μυλωνοπούλου η οποία έκανε συνεδρίες με την 20χρονη κοπέλα λίγο καιρό πριν από τη δολοφονία της, ζητώντας να τους μιλήσει για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η Κάρολαϊν στη σχέση και τον γάμο της με τον σύζυγό της.

Διαβάστε επίσης

Καλαμάτα: Τον πήρε ο ύπνος και ροχάλιζε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (Video)

Τα πρώτα χιόνια στα βουνά της Ελλάδας (Photos/Video)

Σαρηγιάννης για μετάλλαξη Όμικρον: Ενδέχεται να υπάρχει κρούσμα στην Ελλάδα και να μην το γνωρίζουμε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 20:56